Paramount Pictures ve Skydance Productions, Alan Taylor (‘Thor: Karanlık Dünya’, ‘Game of Thrones’) yönetmenliğindeki yeni “Terminator” filminin çekimlerinin resmen başladığını duyurdu. Filmin çekimleri New Orleans’da gerçekleşiyor.

Yeni filmin yazarları Laeta Kalogridis (‘Avatar’, ‘Zindan Adası’) ve Patrick Lussier (‘İntikam Yolu’)...  Filmin yapımcıları arasında Skydance Productions’dan David Ellison ve Dana Goldberg (‘Dünya Savaşı Z’, ‘Bilinmeze Doğru: Star Trek’) yer alıyor. Sorumlu yapımcılar ise  Skydance’den Paul Schwake (‘Dünya Savaşı Z’, ‘Bilinmeze Doğru: Star Trek’), Annapurna Pictures’dan Megan Ellison (‘Düzenbaz’, ‘Aşk’), Kalogridis ve Lussier...

‘Terminator’ filminde Arnold Schwarzenegger (‘Cehennem Melekleri 1 & 2’, ‘Terminatör 1, 2 & 3’), Jason Clarke (‘Muhteşem Gatsby’, ‘Zero Dark Thirty’), Emilia Clarke (‘Game of Thrones’), Jai Courtney (‘Uyumsuz’, ‘Jack Reacher’), J.K. Simmons (‘Aklı Havada’), Dayo Okeniyi (‘Açlık Oyunları’, ‘The Spectacular Now’) ve Byung Hun Lee (‘Red 22, ‘G. I. Joe: Misilleme’) rol alıyor.

“Terminator” serisi Schwarzenegger’ın başrolde olduğu 1984 yapımı film ile başladı ve ardından dünya çapında 1 milyonun üzerinde gişe hasılatı elde eden üç devam filmi geldi.

 

Filmin ülkemizde 26 Haziran 2015’te vizyona girmesi planlanıyor.

Editör: TE Bilisim