Yönetmenliğini ve senaristliğini Korhan Uğur’un yapmış olduğu “Terkedilmiş” filmi,  Saygın Film ve FPS Productiontarafından 15 Mayıs’ta vizyona giriyor. Vizyondan önceAnadolu Gala’sını Eskişehir Film Festivali kapsamında Eskişehir’de gerçekleştirecek olan “Terkedilmiş”, Korhan Uğur, KyamranAgabalaev  ve Konul Nagiyeva‘nın katılımıyla,5 Mayıs Salı saat 12:00’deEskişehir Sinema Anadolu’da seyircisiyle buluşacak. Film sonrası söyleşide soruları cevaplayacak olan Azeri oyuncular KyamranAgabalaev  ve Konul Nagiyeva Bakü’den festival için geliyorlar.



Terkedilmiş bir sanatoryumda 9 kişinin hayatlarının kesiştiği yasa dışı bir operasyonukonu alan “Terkedilmiş” filmi,adına uygun olarak İzmir’de terk edilmiş bir sanatoryumda geçiyor. Ülkesindeki savaştan kaçarken çocuğu ve annesi dışında tüm ailesini kaybeden,yaşamlarını devam ettirebilmek ve hayata tutunabilmek için yasa dışı bir operasyona karışan bir kadının yaşadığı dram ile yaşlı bir babanınoğlunu yaşama döndürebilmek için verdiği amansız yaşam mücadelesinikonu alan filmin oyucu kadrosu şöyle:


Levent Ülgen, KyamranAgabalaev, Hakan Vanlı, Konul Nagiyeva, Sema
Şimşek, Hakkı Ergök, Mahmut Gökgöz, Neriman Uğur, Burak Sarımola



Bugüne kadar birçok başarılı projeye imza atan Korhan Uğur’un 2. uzun metrajlı filmi olan “Terkedilmiş” 15 Mayıs’taTürkiye’nin diğer şehirlerinde de vizyona girmeye hazırlanıyor.


Filmin  17. Uluslararası Eskişehir Film Festivali kapsamındaki Gösterim Günleri, Yerleri ve Saatleri:


5 Mayıs 2015 Salı saat 12:00 / Sinema Anadolu



7 Mayıs Perşembe saat 18:00 / CinemaximumEspark Salon 8