Bel Studio yapımı ve Özen Film dağıtımı ile yönetmenliğini Sümeya Kökten'in yaptığı, başrollerde Tayanç Ayaydın, Hilal Sönmez ve Memet Işık'ın yer aldığı "Son Bir Dans" filmi 22 Mayıs'ta vizyona sunuluyor.


Genç bir iş kadını olan Özlem ve eşi Tolga görünüşte birbirini seven bir çifttir. Özlem, aslında eşinin en yakın arkadaşı olan Emre ile evlilik dışı bir ilişki sürdürmektedir. Bu ilişki Emre’nin Özlem’e yazdığı ateşli bir mektupta ortaya çıkar. Zamanla Özlem, Tolga ve Emre, yaşadıkları olaylar üzerinden intikam, saldırganlık, kabalık, güven-güvensizlik, ilişki, arkadaşlık ve aşk kavramlarını sorgulamak zorunda kalacaktır. Bu üç tutkulu karakter, bu duygusal karmaşaya boyun eğecek midir? Bu duygusal karmaşa nereye varacaktır? Artık geriye dönmek için çok geçtir.

Yönetmen

Yönetmen- Yapımcı Sümeya Kökten, Brüksel Emniyet Müdürlüğü’nde çalışırken 2008 senesinde  “Yasak Hisler” filmi ile sinemaya başladı. 2013 senesinin Kasım ayında Belçika’da vizyona sunulan “Gizli Yüzler” filmi, 2014 yılında Türkiye’de sinemalarda gösterildi. Sümeya Kökten’in Belçika’da Bel Studioisimli film yapım şirketi bulunmaktadır. Bel Studio, film yapım işinin yanısıra, film dağıtımı ve televizyon projeleri ile de ilgilenmektedir.

 

Oyuncular

 

Tayanç Ayaydın ( Tolga) :  Tolga 32 yaşında özel bir şirkette çalışmaktadır. Tolga’nın içten ve dikkatli bir yapısı vardır. Fakat birkaç yıldır karısının ölçüsüz kariyer hırsına  ve hiçbir işte ona yardım etmemesine tahammülsüz hale gelmiştir. Sıcak ilişkilerinin yerini kavga almaya başlamış ve artık ilişkilerinde hiçbir  şey yolunda gitmemektedir.

 

Hilal Sönmez ( Özlem) : Özlem 29 yaşında hırslı bir iş kadınıdır. İki yıldır Tolga’yla evlidir ve birlikte yaşamaktadır. Özlem neredeyse tüm zamanını işine ayırmaktadır. Birlikteliklerindeki samimiyet kaybolmuş ve yerini gergin, saldırgan ve şiddetli bir havaya bırakmıştır. Evlilikleri çok zor durumdadır.

 

Memet Işık ( Emre) : Emre 35 yaşında, kendine güvenen ve  dışadönük biri gibi görünse de gerçekte duygusal, kırılgan ve içe dönük kişiliğini saklamaktadır. Emre’nin duygularında yaşadığı karmaşa çocukluğundan kaynaklanmaktadır. Emre henüz beş yaşındayken annesi, onu ve babasınıterk etmiştir. Babası bu ayrılığı içine sindirememiş ve hayatı boyunca Emre’ye kötü davranmıştır. Emre bu sebepten özgüvenini kaybetmiş ve hayatı boyunca hiçbir kadına kalbini açamaz duruma gelmiştir.

“SON BİR DANS”

Bel Studio Yapımı ve Özen Film Dağıtımı ile

Yapımcı-Yönetmen: Sümeya Kökten ( Bel StudioProduction)

Senaryo: Sümeya Kökten– MaudeFlorent

Tayanç Ayaydın: Tolga

Hilal Sönmez:  Özlem

Mehmet Işık: Emre

Yürütücü Yapımcı:Özge Karaer

Müzik: Yetkin Omaç

Görüntü Yönetmeni:WimVanswijgenhoven  

Kurgu: JérémiahDegeimbre - Jean Van Erbroek

Yapım Tasarım:MariannaRomano     

Oyuncu Seçimi:Sümeya Kökten        

Kostüm:PerinneLanglais        

Süre:90 Dakika 

Editör: TE Bilisim