Geçen yıl Antalya Altın Portakal Film Festival’in de ödül alan Zeynep Çamcı’nın ardından dizide rol alan Alper Saldıran, Eda Ece ve Umut Kurt sinemacılar tarafından yakın takibe alınmış durumdalar.

Gelen teklifleri şimdilik geri çeviren genç oyuncular sezon sonunda BSK Yapım’ın imza atacağı bir sinema filminde rol alacaklar.


Dizinin TRT ekranlarında yayınlanmaya başlamasıyla dizide rol alan genç oyuncuların yıldızları da parlamaya başladı. TRT bu genç kadro ile geçtiğimi yıl Zara ve Mustafa Ceceli’nin sahne aldığı Yılbaşı Özel eğlence programını ekrana getirmişti. 



Sosyal Medya üzerinde açılan “Beni Böyle Sev” fan sayfalarında oyuncuların hayranları özel organizasyonlara imza atmaya başladılar. Başarılı ve çok popüler bir genç kadroya sahip olduklarını söyleyen Yapımcı Başak Bingüller “Beni Böyle Sev ’in ilk bölümü itibariyle başta Zeynep Çamcı ve Alper Saldıran olmak üzere kadromuzda yer alan genç oyuncularımızı inanılmaz bir hayran kitlesi oluşturdular. Bu kadro her hafta artarak büyüdü. Şimdiler oyuncularımıza ardı ardına sinema filmi projesi geliyor ama onlar sezon sonunda yine şirketimizin imza atacağı bir sinema filmine hazırlanıyorlar” dedi.

Editör: TE Bilisim