28 Mart 2023 Salı

Berlin'in En İyileri 42. İstanbul Film Festivali'nde

Seçim yapacak mısınız?

M. NIGHT SHYMALAN’DAN KULÜBEYE TIKLAT FİLMİNİN TÜRKÇE ALTYAZILI YENİ FRAGMANI YAYINLANDI!

26 Aralık 2022 Pazartesi 17:12
Seçim yapacak mısınız?
KULÜBEYE TIKLAT FİLMİ 3 ŞUBAT 2023’TE SİNEMALARDA!

Genç bir kız ve ebeveynleri ücra bir kulübede tatil yaparken dört, silahlı yabancı tarafından rehin alınırlar ve ailenin kıyameti engellemek için akıl almaz seçim yapmasını isterler. Dış dünyaya erişimleri sınırlı olan ailenin her şeyi kaybetmeden önce neye inandıklarına karar vermeleri gerekmektedir. Vizyoner film yapımcı M. Night Shyamalan’dan Kulübeye Tıklat filminde Dave Bautista (Dune, Galaksinin Koruyucuları serisi), Tony ödüllü ve Emmy adayı Jonathan Groff (Hamilton, Mindhunter), Ben Aldridge (Pennyworth, Fleabag), BAFTA adayı Nikki Amuka-Bird (İkna, Old), yeni oyuncu Kristen Cui, Abby Quinn (Küçük Kadınlar, Landline) ve Rupert Grint (Servant, Harry Potter serisi) rol alıyor. Universal Pictures sunar bir Blinding Edge Pictures yapımı, FilmNation Features ve Wishmore Entertainment iş birliğiyle, bir M. Night Shyamalan filmi. Senaryo by M. Night Shyamalan ve Steve Desmond & Michael Sherman Paul Tremblay’in çok satan The Cabin at the End of the World kitabına dayanmaktadır. Filmin yönetmeni M. Night Shyamalan, yapımcıları by M. Night Shyamalan, Marc Bienstock (Split, Glass) ve Ashwin Rajan (Servant, Glass). İdari yapımcılar Steven Schneider, Christos V. Konstantakopoulos ve Ashley Fox.

Yönetmen/Yapımcı/Yazar: M. Night Shyamalan Yapımcı: Marc Bienstock Yapımcı: Ashwin Rajan İdari Yapımcı: Steven Schneider İdari Yapımcı: Christos V. Konstantakopoulos İdari Yapımcı: Ashley Fox Oyuncular: Dave Bautista, Jonathan Groff, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird, Kristen Cui, Abby Quinn ve Rupert Grint

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    SAYFALAR
    e-gazete
    • Sinematur - 05 Ocak 2015 Manşeti
    KARİKATÜR
    ARŞİV