15 Temmuz 2026 Çarşamba

15. HANGİ İNSAN HAKLARI? FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR

RTÜK'e Anonymous cezası...

Anonymous; Halk TV, Ulusal TV, Cem TV ve EM TV için devrede!

12 Haziran 2013 Çarşamba 18:03
RTÜK'e Anonymous cezası...
Küresel hacker grubu olan ve özgürlükçü gruplardan yana tavır koymasıyla ünlenen Anonymous, Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun internet sitesini hack'lediğini açıkladı.


Anonymous Turkey, RTÜK'ün sayfasını hedef alan eylemi, 
'TANGO DOWN' tweet'iyle duyurdu.
Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) sayfasına erişimi kesen grubun Türkiye'deki üyelerinin Twitter hesabı olan @AnonsTurkey'den yapılan açıklamada, "Tango Down | RTUK - Dogrulari yazan medya kuruluslarina ceza verdiniz. Simdi de Anonymous sizi cezalandirdi'' denildi. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    SAYFALAR
    e-gazete
    • Sinematur - 05 Ocak 2015 Manşeti
    KARİKATÜR
    ARŞİV