POLİS AKADEMİSİ ALATURKA”NIN ÇOK KONUŞULAN ÇEKİMLERİ SONA ERDİ!

 

Başrollerini Mehmet Ali Erbil ve Yolanthe Cabau’nun paylaştığı “Polis Akademisi Alaturka”nın 5 hafta süren bol gülmeli, heyecanlı, aksiyon dolu çekimleri sona erdi! Oyuncular ve set ekibi çekimlerin bitimini pasta keserek kutladı. Oyuncuların, üstlendikleri sürpriz rollerle herkesi şaşırtacağı filmin çekimleri de İstanbul’un çeşitli semtlerinde gerçekleşti. Senaryosunu mizah dünyasında Kemken olarak da bilinen Kemal Kenan Ergen'in yazdığı, Ali Yorgancıoğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği, Aydın Film'in yapımcılığında beyazperdeyle buluşacak "Polis Akademisi Alaturka", 30 Ocak'ta vizyona giriyor.

Mehmet Ali Erbil ve Yolanthe Cabau’nun, sürpriz bir şekilde başrollerinde yer alarak herkesi şaşırttığı “Polis Akademisi Alaturka”nın çekimleri sona erdi. Erbil ve Cabau ikilisinin yanı sıra zengin ve renkli oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken filmde; Saba Tümer, Peker Açıkalın, Sümer Tilmaç, Elvin Levinler, Perihan Erener, İlker Kurt, Sinan Bengier, Zaza Eden, Hamdi Kahraman, Ali Yoğurtçuoğlu, Can Yücel Metin ve Fulden Akyürek gibi isimler yer alıyor. Çekimleri 5 hafta süren ve bir hayli komik, renkli anların yaşandığı filmin çekimleri de İstanbul’un çeşitli semtlerinde gerçekleşti.

İpini koparan herkesin polis akademisine alındığı ve aşırı disiplin merakıyla tanınan Müdür Muavini Beton Haşmet (Mehmet Ali Erbil) başına gelen bir dizi komik olay seyirciyi bol gülmeli bir serüvene sürüklüyor.   Haşmet sertleştikçe kontrolu kaybeder, o kontrolu kaybettikçe Polis Okulu yeni öğrenciler için daha eğlenceli bir yer haline gelmeye, Haşmet'in hayatı ise ufak ufak bir kâbusa dönüşmeye başlar.

Aydın Film’in yapımcılığını, Ali Yorgancıoğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Kemal Kenan Ergen’in kaleme aldığı “Polis Akademisi Alaturka” eğlenceli, sürprizlerle dolu sahneleri ve yüksek temposuyla 30 Ocak’ta sinemaseverler tarafından izlenebilecek.

Editör: TE Bilisim