SÜPER BABA" 29 AĞUSTOS'TA SİNEMALARDA! ‏ 

Başrollerinde Vince Vaughn, Cobie Smulders ve Chris Pratt’in yer aldığı, yönetmenlik koltuğuna Ken Scott’ın oturduğu “SÜPER BABA” 29 Ağustos’ta beyazperdede izleyicisiyle buluşacak.


Sıradan bir hayat yaşayan David Wozniak (Vince Vaughn), hayatta hiçbir sorumluluğu olmayan, vurdumduymaz ama bir o kadar da iyi kalpli bir adamdır. Ailesinin sahibi olduğu et şirketinde nakliyeci olarak çalışan David, çok ciddi bir borç batağındadır ve hayatına bir türlü yön veremez haldedir. Ta ki yıllar önce sperm bankasına yaptığı bağışlar sonrası bankaca yapılan bir hata nedeniyle 533 çocuğu olduğunu öğrenene kadar... 533 çocuktan 142 tanesi biraraya gelerek gerçek babalarının kim olduğunu öğrenmek için dava açmışlardır. İşte David hayatında belki de ilk kez doğru bir şey yapacak ve çocuklarına güzel örnek olmaya çalışacaktır. Çocukları hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen David, onları aramaya başlayacak, hayatında ilk kez büyük bir sorumluluk alacak ve kendinden önce başkalarının hayatlarını düzene sokmak için hareket etmeye başlayacaktır.


David “çocuklarının” hayatta başarılı olmalarını, yanlış yapmamalarını, onları her şeyden korumayı, ağlamak istedikleri bir omuz aradıklarında yanlarında olmayı ve yanlarında olamadığı seneleri affettirmek için yeni kararlar alır. David çocuklarını aramaya koyulmuşken, kız arkadaşı Emma (Cobie Smulders) da hamile olduğunu öğrenir, 534. çocuk da David’in hayatına girmek için yola çıkmıştır!

David Wozniak’ın hayatının nasıl değiştiği, ailenin ne demek olduğu, ne olursa olsun sevdiğin insanların yanında her zaman olabilmenin keyfini, zorlukların birlikte aşıldığını anlatan “Süper Baba” 29 Ağustos’ta beyazperdede izleyicisiyle buluşacak!

KÜNYE

Vizyon Tarihi: 29.08.2014
Tür: Komedi
Yönetmen: Ken Scott
Oyuncular: Vince Vaughn, Cobie Smulders, Chris Pratt, Simon Delaney, Bobby Mornihan
Senaryo: Ken Scott
Süre: 105 dk
İthalat: Fida Film
Dağıtım: Chantier Films
Editör: TE Bilisim