Kiraz Mevsimi, İnadına Aşk, Nolur Ayrılalım ve yakında Kanal D’de başlayacak olan Altınsoylar dizilerinin başrol oyuncusu Aras Aydın, filmde oto tamircisi Barış’ı canlandırıyor. Filmin esas kızı düğün organizatörü Zeynep’e ise, Pis Yedili, Geniş Aile ve Yeşil Deniz dizilerinin yıldızı Melis Babadağ hayat veriyor.

 

Filmde ayrıca, en son “Tutmayın beni” filminin başrolündeki oyunculuğuyla göz dolduran Bala Atabek, internet fenomeni Şahangiller’den Emrah Şahan, yakışıklı popçu Ferhat Polat, Hüseyin Elmalıpınar, Mustafa Şen ve radyocu Gönül Dostu Şener gibi tanınmış ve sevilen isimler de yer alıyor.

 

Hem yazıp hem yönettiği beşinci sinema filmiyle vizyona gün sayan Semra Dündar, aynı zamanda “Vay başıma gelenler ” film serilerinin, “Aşk nerede” ve kısa bir süre önce vizyona giren “Tutmayın beni” adlı sinema filmlerinin de senaristi ve yönetmeni. Bugüne kadar çektiği filmlerin ana teması çoğunlukla aşk olan senarist-yönetmen Semra Dündar, kadın-erkek ilişkilerini, günümüzde hızlı tüketilen duygulardan farklı, daha klasik bir dille anlatarak, çok fazla etkilendiği Yeşilçam sinemasına da her filminde gönderme yapmayı ihmal etmiyor. Filmin yapımcılığını Kült Film adına, aynı zamanda filmin müzik direktörlüğünü de yapan Kemal Öğün üstleniyor.


 

14 Ekim’de vizyona girecek olan aşk filmi “Oğlan bizim kız bizim”, İstanbul’da yaşayan ve birbirlerini hiç tanımayan düğün organizatörü Zeynep ile oto tamircisi Barış’ın romantik komedi tadındaki hikayesini anlatıyor. Katıldıkları bir radyo programındaki yarışmadan, çekiliş sonucunda kazandıkları tatil için en yakın arkadaşlarını da yanlarına alarak Antalya’ya gitmeleriyle hikaye başlıyor. Dört gencin çılgın maceralarla dolu bu tatili, komik, eğlenceli ve de aşk dolu olaylara seyirciyi tanık ediyor. Klasik, beyaz yakalı, çalışan kadın klişelerine sahip Zeynep ile tipik bir mahalleli erkek davranışları sergileyen Barış’ın kavgayla başlayan aşkları, derin sularda yelken açabilecek mi yoksa hüzünlü bir yaz aşkı olarak mı kalacak?

 

Aras Aydın ve Melis Babadağ’ın başrolü paylaştığı “Oğlan bizim kız bizim” adlı film, her iki oyuncunun da başrol olarak yer aldığı ilk sinema filmi. Melis Babadağ’ın sinemadaki yolculuğu geçen yılki Türk-Japon ortak filmi Ertuğrul 1890 la başlamış, genç oyuncu bu filmdeki rolüyle oldukça beğeni toplamıştı.

Editör: TE Bilisim