11 Kasım’da vizyona girecek olan Müstakbel Damat Filminin galası 9 Kasım Çarşamba günü, Tim Maslak Center’da gerçekleşecek.

Başrollerini İlker Ayrık, Hande Soral, Erdal Özyağcılar’ın paylaştığı oyuncu kadrosunda ise Ayça Erturan, Ahu Sungur, Suat Sungur, Nilgün Kasapbaşoğlu, Bilge Şen, Ferdi Akarnur ve Yücel Erten gibi ünlü oyuncuların paylaştığı Müstakbel Damat filminin gala gecesinde misafirler için ayrılan iki bin kişilik ana salon kapasitesi kadar bilet, Pervasız Yapım tarafından “Gülmek İyileştirir” derneği ile yapılan iş birliği ile Türkiye’de hiç sinemaya gitmemiş olan çocuklara sinema bileti olarak bağışlanacak.


Gülmenin iyileştirici gücüne inanıyorum

Müstakbel Damat filmininhem yönetmeni hem de başrol oyuncularından olan İlker Ayrık’ınaynı zamanda yönetim kurulu üyelerinden olduğu dernek,ciddi hastalıklar ve travmalar sebebi ile gülmeye ihtiyacı olan ama destek alamayan çocuklar ve ailelerine psikososyal destek sağlamak amacıyla kurulmuştu. Televizyon camiasında komedi oyunculuğu ve eğlenceli programları ile tanınan İlker Ayrık kurucularından olduğu dernek için “ Uzun yıllardır bu işi yapıyorum. Mutlu insan sağlıklı insandır ben gülmenin iyileştirici gücü olduğuna inanıyorum.” diyor.


'MOTORCULAR' YAKINDA SİNEMALARDA! 'MOTORCULAR' YAKINDA SİNEMALARDA!

Demet Akalın’ın da destek verdiği İyilik Duvarı etkinliğinden sonra Gala daveti ile binlerce çocuk sinemaya gidecek

Geçtiğimiz aylarda da Uluslararası İstanbul Ödülleri’nde “İyilik Duvarı” etkinliği gerçekleştirilmişti. Demet Akalın ve İlker Ayrık’ın başlattığı İyilik Duvarı etkinliği ile Samsun’da açılan 4. Hijyenik Oyun Merkezindeki 10 çocuğun bir yıllık masraflarının karşılanmıştı. Müstakbel Damat filminin 9 Kasım Çarşamba günü Maslak Tim Center’da gerçekleşecek olan galasında ise bir ilk daha gerçekleşerek salonun koltuk kapasitesi olaniki bin bilet, Pervasız Yapım tarafından Gülmek İyileştirir Derneği’nin kampanyasına bağışlanacak. 
Editör: TE Bilisim