LEVENT KÜLTÜR MERKEZİ ONAT KUTLAR SAHNESİNDE BU HAFTA "KUSURSUZLAR"

 

"30'lu yaşlarındaki iki kız kardeş, çocukken gittikleri Ege kasabasındaki yazlıklarına, bu sefer baş başa bir süre dinlenmeye ve kafa dinlenmeye giderler. Anneannelerinin evine, eski odalarına yerleşen Lale ve Yasemin başta sorunsuzca sahile gidip gelen, iyi anlaşan kız kardeşler gibi görünseler de, ikisinin de içinde kopan fırtınalar çok geçmeden su yüzüne çıkacaktır. Aralarındaki gerilim yan komşu Kerim'in hayatlarına girmesiyle iyice su yüzüne çıkar. Beraber geçirdikleri süre boyunca, geçmişten gelen ve halen kanayan yaralar peşlerini bırakmayacaktır."

 

Senaryosunu Emine Yıldırım'ın yazdığı ve Ramin Matin'in yönettiği "Kusursuzlar" 50. Altın Portakal Film Festivali Ulusal Yarışmasında "En İyi Film", "En İyi Yönetmen" ve " En İyi FİLMYÖN Yönetmen" ödüllerinin sahibi olurken 4. Uluslararası Malatya Film Festivalinde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülüne layık görüldü. Filmin başrollerini Esra Bezen Bilgin, İpek Türktan Kaynak, İbrahim Selim ve Mehmet Ali Nuroğlu üstleniyor.

25 Nisan 2014 Cuma günü saat 19.00'da başlayacak olan gösterimin ardından yönetmen Ramin Matin ve yapımcı Oğuz Kaynak izleyicilerin sorularını yanıtlayacak.

Koordinasyonu Katadrom Kültür ve Sanat Derneği tarafından gerçekleştirilen ücretsiz etkinliğin Mayıs - Haziran programıysa açıklandı. Yeni programda Mayıs ayında "Aziz Ayşe", "Köksüz","Daire", "Saroyan Ülkesi" ve "El Yazısı" filmleri seyirciyle buluşacak.

Adres:

Levent Kültür Merkezi, Onat Kutlar Sinema Salonu

Çalıkuşu Sok. No:1 Levent- Beşiktaş 

Editör: TE Bilisim