Biletinial, çocukların keyifli ve neşeli bir tatil geçirmesi için izleyebilecekleri 5 filmin biletlerin daha programına ekledi. Halen vizyondaki filmlerin yanı sıra yeni gösterime girecek yapımların biletleri için yapılması gereken tek şey, Biletinial’ı ziyaret etmek.

Karneler alındı, yarıyıl tatili başladı. Sinemasever minikleri unutmayan Biletinial, çocukların ve ailelerinin hoşça vakit geçireceği etkinlikleri programına dahil etmeyi sürdürüyor. Biletinial’dan ulaşılabilecek filmler arasında; 27 Ocak’ta vizyona girecek “Çizmeli Kedi: Son Dilek” ve “Ainbo: Amazon'da Büyük Macera” ile 3 Şubat tarihinde vizyona girecek “Mummies” yapımları bulunuyor. Tatil bitse de sinema keyfini bitirmek istemeyen çocuklar içinse 10 Şubat’ta “Mannu Çanakkale'de” ve “Pinokyo: Sihirli Yolculuk” keyifli seçenekler olarak dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz haftalarda gösterime giren “Muhteşem Kedi Maurice”, “Rafadan Tayfa: Galaktik Tayfa”, “Benim Tatlı Dişperim” de çocuklar ve ailelerinin Biletinial üzerinden ulaşabildiği yapımlar arasında yer alıyor.

Tüm bu filmlere zahmetsizce bilet almak için Biletinial sitesini ziyaret edebilir veya Biletinial uygulamasını cep telefonlarınıza indirebilirsiniz.

Vizyona giren filmlerin konularına gelince…

Çizmeli Kedi Son Dilek

2009 yılında başlayan ve çok sevilen serinin üçüncü filmi Çizmeli Kedi: Son Dilek de cesur kanun kaçağı Çizmeli Kedi, tehlike tutkusunun ve güvenliği ihmal etmesinin zarar verdiğini keşfediyor. Çizmeli Kedi, hesabını şaşırsa da dokuz canından sekizini kullanmıştır. O canlarını geri almak için bugüne kadarki en büyük macerasına çıkıyor.

Ainbo: Amazon'da Büyük Macera

Amazon'un merkezinde hayatını sürdüren genç ve cesur bir kız olan Ainbo’nun yaşadığı bu cennet gibi orman, yeraltı kaynakları için yok edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Ainbo, en yakın arkadaşı olan prensesi ikna edemeyince, hayvan dostlarıyla birlikte yağmur ormanlarını ve yuvasını korumak için büyük bir maceraya atılır.

Mummies

“ÜÇ GÜNLÜK DÜNYA” FİLMİ 3 MAYIS’TA VİZYONDA! “ÜÇ GÜNLÜK DÜNYA” FİLMİ 3 MAYIS’TA VİZYONDA!

Mummies, eski Mısır'da gizli bir yeraltı şehrinde yaşayan üç Mısırlı mumyanın eğlenceli maceralarını konu ediyor. Bir dizi talihsiz olay yaşayan mumyalar, günümüz Londra'sına giderler ve hırslı arkeolog Lord Carnaby tarafından çalınan Kraliyet Ailesine ait eski bir yüzüğü aramak için tuhaf ve eğlenceli bir yolculuğa çıkarlar.

Mannu Çanakkale'de

Yerli yapım bir animasyon olan ve eğlence vaat eden Mannu Çanakkale'de filmi, kendisini Avustralya'dan Çanakkale'ye uzanan bir serüvenin içerisinde bulan Koala Mannu'nun hikâyesini anlatıyor. Anzak törenlerine katılmak için yola çıkan sahibi William'ın çantasına gizlice giren Mannu, eğlenceli bir maceraya atılır

Pinokyo: Sihirli Yolculuk

Pinokyo: Sihirli Yolculuk, dünyayı dolaşmak hevesiyle bir sirke dahil olan Pinokyo’nun hikayesini anlatıyor. Genç Pinokyo, atı Tybalt ile birlikte ustasından kaçarak, dolandırıcı Modjafocco liderliğindeki sirke katılı. Pinokyo, herkes tarafından sevilir ve sirk müdürünün kızı Bella'ya aşık olur. Pinokyo, çok geçmeden kurnaz tilki ve ortağı hırsız kedinin, sirke gelen izleyicilerin evlerini soyduğunu öğrenir. 
Editör: TE Bilisim