Tolga Karaçelik’in merakla beklenen bir garip aile komedisi “Kelebekler”, 28 Mart Çarşamba akşamı Hillside Etiler’deki Deniz Private Cinecity Sineması’nda Birlikte Güzel desteğiyle gerçekleşen özel gösteriminde televizyon, basın, sinema, tiyatro ve müzik dünyasından Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin, Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk, Berrak Tüzünataç, Birkan Sokullu, Ahu Yağtu, Ayşegül Dinçkök, Çağlar Çorumlu, Atilla Dorsay, Ece Dorsay, Ece Sukan, Burcu Kara, Cansu Tosun, Erkan Kolçak Köstendil, Selin Şekerci,  Şebnem Hassanisoughi, Ekin Türkmen, Aslı Bekiroğlu, Deniz Cengiz, Emre Taştekin, Neslihan Arslan gibi birçok ünlü isim film ekibini yalnız bırakmadı. Hayatın tam içinden, aile olamamak ve büyüyememişlik üzerine sıra dışı bir komedi sunan ve Sundance Film Festivali 2018’den büyük ödülle dönen “Kelebekler”, özel gösterime katılan davetliler tarafından beğeni ve övgü dolu yorumlar aldı.

 

Başrollerini Tolga Tekin, Tuğçe Altuğ ve Bartu Küçükçağlayan’ın paylaştığı, güçlü mizahının yanı sıra hikâyesi, oyunculukları ve müzikleriyle de dikkat çeken “Kelebekler”in özel gösterimi ve partisi, Birlikte Güzel desteğiyle gerçekleşti. Gösterimin ardından davetliler, Etiler Bebeköy Backyard’da düzenlenen partide, eğlencenin ve müziğin doyasıya tadını çıkardı. 

Tolga Karaçelik, yazıp yönettiği yeni filmi “Kelebekler” ile Sundance Film Festivali 2018’de tarihi bir başarıya imza atarak, Dünya Sineması Büyük Ödülü’nü kazanan ilk ve tek yerli yapım oldu. Gündeme damgasını vuran film, Avrupa prömiyerini ise 47. Uluslararası Rotterdam Film Festivali kapsamında yaptı. Güçlü mizahıyla izleyen herkesten büyük beğeni toplayan “Kelebekler”, şimdi de Türkiye’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Çok sayıda ödül kazanan “Gişe Memuru” ve “Sarmaşık” filmleriyle uzun süre gündemden düşmeyen Tolga Karaçelik’in senaryosunu yazıp yönettiği “Kelebekler”de; Tuğçe Altuğ, Tolga Tekin ve Bartu Küçükçağlayan’ın yanı sıra Serkan Keskin, Hakan Karsak, Ezgi Mola, Ercan Kesal gibi oyuncular da rol alıyor.

Dağıtımcılığını Chantier Films’in yaptığı “Kelebekler”, 30 Mart 2018 Cuma günü sinemalarda!

 

“KELEBEKLER” HAKKINDA

Yıllar sonra bir araya gelen üç kardeş: Cemal, Suzan ve Kenan... 30 yıl ayrı kaldıktan sonra, yıllardır haber almadıkları babalarından gelen bir telefon üzerine Hasanlar Köyü’ndeki evlerine giderler. Birbirini çok az tanıyan üç kardeş, köye vardıklarında babalarının öldüğünü öğrenirler. Cemal, Suzan ve Kenan acayipliklerle dolu bu köyde hem birbirlerinin hem kendilerinin hem de babalarının kim olduğunu anlama fırsatı bulurlar.

Yapımcılığını Tolga Karaçelik, Diloy Gülün ve Metin Anter’in yaptığı filmin ortak yapımcılığını ise Mehmet Kurtuluş, Vehbi Berksoy, Göktuğ Sarıöz ve Brave Born Production şirketiyle Kerem Bürsin ve Kemal Çömelek üstleniyor.