Başrollerini Dost ELVER, Melis TÜZÜNGÜÇ, Fırat ÇÖLOGLU’nun paylaştığı ve Halit AKÇATEPE, Bengi İDİL URAS, Sami AKSU, Ferdi SANCAR, Sinan ÇALIŞKANOGLU, Gamze GÖZALAN, Burak SARIMOLA, Nusret ÇETİNEL’in de oyuncu kadrosunda yer aldığı televizyon dünyasının başarılı yönetmeni Kartal ÇİDAMLI’dan bir aile komedisi: “Karamanın Koyunu” 27 Şubat 2015’de seyirciyle buluşuyor.

Filmin konusu; Disiplinsiz bir kışlanın askeri olan Bahtiyar çeşme başında gördüğü Mihriban'a tutulur ve izdivacına talip olur. Mihriban da ona gönlünü kaptırır, fakat kışla kumandanı Albay Rıza onu istemeye gelecek ve babası da verecektir. Bahtiyar, kumandanın üniformasını çalar, Mihriban'ı istemeye gider. Kendisini Karaman Paşa'nın sağ kolu Albay Bahtiyar olarak tanıtır. Bu sırada Albay Rıza gelir. O da Mihriban'ı ister. Mihriban'ın babası kızını hangisine vereceğini bilemez.Sahte Albay Bahtiyar ile kışla kumandanı Albay Rıza birbirine meydan okur. İkisi de kışlayı teftişe gelecek olan Karaman Paşa'yla kızı istemeye geleceğini söyler. Bakalım Karaman Paşa kızı hangisi için isteyecektir? Ve Mihriban'ı isteyen Bahtiyar ile Rıza, tebdili kıyafet gezen Karaman Paşa'nın oyununa düşerler.

Filmin Künyesi:

Yönetmen

Kartal ÇİDAMLI

Oyuncular

Halit AKÇATEPE, Dost ELVER Melis TÜZÜNGÜÇ, Fırat ÇÖLOGLU, Bengi İDİL URAS, Sami AKSU, Ferdi SANCAR, Sinan ÇALIŞKANOGLU, Gamze GÖZALAN, Burak SARIMOLA, Nusret ÇETİNEL

Yapım // Yılı

Saner Film // 2014

Türü

Komedi

Süre

105 dakika

Dağıtıcı

Roll Caption

Editör: TE Bilisim