“Cinler insanlara vesvese vererek musallat olurlar!”


Vesvese: Cin Tuzağı filmi 2 Ekim’de seyircisiyle buluşuyor, filmin özelliklerinden biri de, kadın yönetmenin elinden çıkması!



Belçika’da yaşayan ve dördüncü uzun metrajlı filmi "Vesvese: Cin Tuzağı" filmini seyirciyle buluşturacak olan Sümeya Kökten, Türk korku filmi çeken ilk kadın yönetmen unvanına da sahip!



Son yıllarda sinemamızda fazlaca ses bulan ve seyirci tarafından da ilgiyle karşılanan korku / gerilim sinemasına farklı bir soluk getiren Kökten, "Vesvese: Cin Tuzağı" filminde domuz büyüsünden, öznel inanç sistemine, hurafelerin hocalar ve doktorlar tarafından farklı algılanışına kadar birçok olguyu sorgulamaya çalışıyor. Belçika’da çekilen film ‘cin’ olgusu ve onun büyü yoluyla insanlara musallat olması halini anlatıyor. İki kadının arasında kalan Murat’ın bu cin tuzağından çıkıp çıkamayacağı ise film boyunca gizemini koruyor…



KONUSU:

Alev ile ilişkisi güzel giden Murat'ın hayatı Ceren'i tanımasıyla tamamen değişir. Aşkına karşılık bulamayan Ceren'in yaptığı küçük bir büyü Murat’ın hayatının kötüye gitmesine neden olur. Alev ve Gülseven, Murat'ı bu musallattan kurtarmak için yoğun bir çaba içine girerler.




YAPIM: Belstudio Production

YAPIMCI & YÖNETMEN: SÜMEYA KÖKTEN

SENARYO: SÜMEYA KÖKTEN 

OYUNCULAR:

Okan Aydın
Duygu Yenilmez
Mustafa Ağdere
Defne Vardarlı
Layla Onlen
Yelda Vardarlı
Hanifi Özcan
Batuhan Eryörük

Süre: 92 dk.

Dağıtım: Özen Film

Vizyon Tarihi: 02 Ekim 2015


Editör: TE Bilisim