21 Nisan 2026 Salı

15. HANGİ İNSAN HAKLARI? FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR

'İYİ BİRİ' YOLA ÇIKARSA...

“Erdal Bakkal” karakteriyle gönülleri fetheden CENGİZ BOZKURT'un başrolünü “Karakız” isimli bir köpekle paylaştığı “İYİ BİRİ” 19 Haziran'da sinemalarda.

15 Haziran 2015 Pazartesi 16:27
'İYİ BİRİ' YOLA ÇIKARSA...
Cengiz Bozkurt, Mustafa Alabora, Macit Sonkan, Devrim Atmaca, Asuman Çakır, gibi oyuncuları, kadrosunda barından filmin galası, Antalya, Altın Portakal, Film Festivali'nde yapıldı.

Senaryolarına imza attığı TV dramalarından  tanıdığımız Ayhan Sonyürek’i ikinci kez yönetmen koltuğunda göreceğimiz İYİ BİRİ, Antakya'nın Samandağ ilçesinde yaşayan, 40 yaşında, tutunamamış bir adamın, ev, iş ve eş bulma hayaliyle Mersin'in Mut ilçesindeki asker arkadaşına gitmek için, yanında köpeğiyle yola çıkmasının ve bu yolculuk boyunca yaşadığı komik, trajikomik hikayelerin anlatıldığı eğlenceli bir film.




Filmde Cengiz Bozkurt'la başrolü paylaşan KARAKIZ, Mersin'deki barınakta 500 köpek arasından seçildi. Tavuk çaldığı için silahla vurulan ve o halde  barınağa getirilen Karakız barınaktaki ameliyatla hayata tutunmuş; ama bir ayağını kaybetmiş.  Ekibin maskotu olan ve “İyi Biri” sayesinde barınaktan kurtulan Karakız artık yönetmen Ayhan Sonyürek'le aynı evi paylaşıyor.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    SAYFALAR
    e-gazete
    • Sinematur - 05 Ocak 2015 Manşeti
    KARİKATÜR
    ARŞİV