30 Ocak’ta vizyona girecek olan, Barakuda Film yapımı “İçimdeki Ses”in basın gösterimi oyuncuların, yönetmenin ve yapımcıların katılımıyla; 26 Ocak Pazartesi günü Zorlu Cinemaximum’da gerçekleşti! Yapımcıları Mahmut Kayımtu ve Ahmet Kayımtu’nun kararıyla gala yapmayarak, gala gecesi için ayrılan bütçenin tamamını Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ne bağışlayan “İçimdeki Ses”in tüm ekibi, basın gösteriminde bir araya geldi.

Engin Günaydın’ın senaryosuna imza attığı ve başrolünde oynadığı, hem komik, hem romantik, hem de sempatik “İçimdeki Ses”in basın gösterimi Zorlu Cinemaximum’da gerçekleşti. Gala yapmayarak, gala gecesi için ayrılan bütçenin tamamını, film sayesinde çocukların da gülmesi arzusuyla; başkanlığını Gülben Ergen’in üstlendiği Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ne bağışlayan “İçimdeki Ses” filminin oyuncuları, yönetmeni ve yapımcıları da basın gösteriminde bir araya geldiler. İzleyicilerin beyazperdede görmeyi özlediği, Türkiye’nin en yetenekli oyuncularından Engin Günaydın’ın ilk komedi filmi İçimdeki Ses”in basın gösterimine Engin Günaydın, Leyla Tuğutlu, Ersin Korkut, Onur Buldu, Füsun Demirel, Feriha Eyüboğlu, Hamdi Kahraman, Nazlı Tosunoğlu, Güzin Usta, yönetmen Çağrı Bayrak, yapımcılar Mahmut Kayımtu ve Ahmet Kayımtu katılarak, basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Kendi dünyasında yaşayan, özgüveni yetersiz bir yazarken, güzeller güzeli Ayşıl’ın (Leyla Tuğutlu) kendisine aşık olmasıyla şaşkına dönen ve bu aşka bir türlü inanamayan Selim’in (Engin Günaydın) iç sesiyle renklenen komik dünyasını anlatan İçimdeki Ses”; neşe dolu, sempatik hikayesi ve diyaloglarıyla sinema izleyicisine özlediği komediyi sunmaya hazırlanıyor. Filmin zengin ve eğlenceli oyuncu kadrosunda Günaydın’a; Leyla Tuğutlu, Füsun Demirel, Ersin Korkut, Onur Buldu ve Hamdi Kahraman eşlik ediyor. Çekimleri Eylül 2014’te tamamlanan filmin yönetmenliğini Çağrı Bayrak; yapımcılığını ise “Vay Arkadaş”, “Galip Derviş”, “Guruldayan Kalpler” gibi projelere imza atan Barakuda Film üstleniyor.

 

Hem komik, hem romantik, hem de sempatikİçimdeki Ses”; 30 Ocak’ta sinemalarda!

 

“İÇİMDEKİ SES” HAKKINDA

Kendi dünyasında yaşayan ve özgüveni yetersiz bir yazar olan Selim (Engin Günaydın); yalnızlıktan kurtulmak için son çare olarak umreden yeni dönmüş annesiyle birlikte yaşamaya karar verir. Selim’in, spor salonunda yaptığı bir sakarlık, hayal bile edemeyeceği kadar güzel ve zengin olan Ayşıl’la (Leyla Tuğutlu)  tanışmasına sebep olur. Selim’e aşık olan Ayşıl, Selim’in annesi Mehpare’nin (Füsun Demirel) gözüne girmek için Mehpare ve tayfasıyla, komik ve eğlenceli bir yolculuğa çıkar.

 

Editör: TE Bilisim