Teaser buram buram eğlence ve kahkaha kokuyor.

 

29 Ocak’ta vizyona girecek olan “HER ŞEY AŞKTAN” filmi hiç de sıradan bir romantik komedi olmadığını bu teaser ile kanıtladı. Her karesinde aşkın, intikamın, kahkahanın ve eğlencenin tadına doyacaksınız...



AVŞAR FİLM ve DNZ FİLM tarafından beyazperdeye aktarılan ve 29 Ocak’ta vizyona girmesi planlanan “HER ŞEY AŞKTAN” filminin baş rollerini Şükrü ÖzyıldızHande Doğandemir ve Mithat Can Özer paylaşıyor. Film de Özcan Deniz ise konuk oyuncu olarak “Medyum Kato” karakteriyle sevenlerini şaşırtacak.


 

Şimdiden heyecan ve merak uyandıran teaser çok konuşulacak!

 

HER ŞEY AŞKTAN, bir alışveriş merkezinde çalışan Pelin’in (Hande Doğandemir) hayatının aşkı ve aynı zamanda bir playboy olarak tanınan İlker (Mithat Can Özer) tarafından evlilik hazırlığındayken aldatılmasıyla gelişen trajikomik olayları konu alıyor. Pelin’e yaşadığı hayal kırıklıkları ve intikam dolu serüveninde ise, yakışıklı bir rock davulcusu olan Burak (Şükrü Özyıldız) yol arkadaşlığı yapıyor.



Yazarlığını ve yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu’nun üstlendiği HER ŞEY AŞKTAN filminin fantastik dokunuşları ve ünlü müzisyenler tarafından bestelenen müzikleri heyecanla bekleniyor!

Editör: TE Bilisim