Gökhan Yıkılkan

Film çekimleri esnasında çok eğlendik çok keyifli bir ekibimiz vardı. Filmimizi heyecanla bekliyoruz.Filmdeki komediyi, eğlenceyi, enerjiyi dostluğa, samimiyete ve sıkı çalışmışlığa borçluyuz dedi Biz Ulaş İnan'la iyi bir ikili olduk. Filmden sonra da sık sık görüşmeye devam ediyoruz. İnşallah bu arkadaşlık dostluk sinemada seyirciye de geçer dedi.

Ulaş İnan Torun

Biz çekimler için köye gittiğimizde kurban kestiler J kurban bayramının ilk günü setimiz başladı. Hep yek bir serüven filmi olacak. Filmin sonunda da sürprizimiz var. Tek kelimeyle mükemmel bir ekiptik. Filmdeki bu ikili hayata tutunamayan ve yırtmaya çalışan bir ikili bu durumun içinden çıkmak içinde her yolu deneyen bir ikili dedi.

DeniseCapezza

Büyük bir macera yaşayan bir karakteri canlandırıyorum. Ben filmi çok merak ediyorum gala için İtalya’dan geldim ve şu anda çok heyecanlıyım. Sette çok güzel vakit geçirdik umarım eğlendiğimiz kadar dedi.

Gürkan Uygun

Benim setim yoğun değildi keyifli geçti hafif saplantılı, arıza bir karakteri canlandırdım. Psikopat bir karakter maalesef J ben sinema filmlerinde farklı roller oynamaya çalışıyorum umarım izleyici de filmi beğenir.

Fırat Tanış

Hep Yek gülmek daha az riskli gibi görünüyor. O yüzden zannedersem komedi filmlerinin üretimi daha çok diye düşünüyorum. Geçen yıl 140 küsür film çekildi diye biliyorum. Ne kadar çok film çıkarsa o kadar iyi. Çok film izleyici için çok seçenek anlamına geliyor' dedi.


YAPIMCI: Bilal Kalyoncu

YÖNETMEN: Ali Yorgancıoğlu

SENARYO : Alper Erze , Suat Özkan , Bilal Kalyoncu

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Hayk Kirakosyan

TÜR :Komedi

 

OYUNCULAR

GÖKHAN YIKILKAN – İNAN ULAŞ TORUN – FIRAT TANIŞ – DENİSE CAPEZZA – GÜRKAN UYGUN – TUNA ORHAN – YÜKSEL ARICI – ADEM YILMAZ - FERDİ SANCAR – FÜSUN DEMİREL – FUAT ERGİN – ALPARSLAN ÖZMOL – ECE DUYGU GÖKOĞLU – VOLKAN BAŞARAN – ERGUN TAŞ – GÜZEL ROVSHANONA – MEHMET GÜNEŞ

 

Filmin Konusu

Cevat (Gürkan Uygun), Türkiye'nin nam salmış kabadayılarından birinin şehvet düşkünü oğludur; uluslararası şöhrete sahip manken Camilla'yı (DeniseCapezza) tutkulu aşkı sonucunda kaçırmaya karar verir. Bu kaçırma operasyonunu Cevat adına bir başka suç makinesi Ziya Baba (Yüksel Arıcı) üstlenmiştir. Ziya Camilla'yı kaçırır ve Camilla'yı bir paket içinde Cevat'a götürme görevini Şahin'e (Fırat Tanış) verir. Ancak Şahin, Cevat'a götürdüğü paketin içinde ne olduğunu bilmemektedir. Şahin paketi İzmir'den, İstanbul'a getirecektir. Şahin yola çıkarken Gürkan (Gökhan Yıkılkan) ve Altan (İnan Ulaş Torun) adında iki bela paratoneri ile yolu kesişmiş, onlar yüzünden Cevat'a götüreceği paketi kaybetmiştir. Bu sebeple Şahin hayatının en zor 48 saatini yaşamak zorunda kalacaktır. Üçlünün Cevat'ın korkusuyla paketi ararken yaşayacağı komik olaylar ve kolpalar mizahın sınırlarını zorlayacak.

Editör: TE Bilisim