Bir grup arkadaşıyla takıldıktan sonra tek başına bir gece kulübüne geçen Russell, çapkınlık peşindedir. Bir süre orada takıldıktan sonra Glen ile birlikte kulüpten ayrılır. Barlarda ve yatak odalarında geçen, kimi zaman sarhoş, kimi zaman kafaları güzel bir halde dolaştıkları, hikâyeler anlatıp seviştikleri bir hafta sonu böylece başlar.

8 Ağustos 2014'te Başka Sinema salonlarında!

FİLM HAKKINDA

Andrew Haigh

“Dürüst, içten ve sahici bir aşk hikayesi anlatmak istedim. Yeni bir deneyimle gelen birbirine karışmış korku ve heyecan duygusunu yansıtmak istedim. Birbirine yabancı bu iki adamın sanki gizli kalmış yanlarını keşfediyormuşcasına birbirlerine, birbirlerinin farklılıklarına aşık oluşlarını seyretmek istedim. Russell ve Glen yaşama karşı farklı yollar tutturmuş ama aynı şeyi arıyorlar: Dünyada kendilerine bir yer bulmak. Kim olduklarını, ne istediklerini ve hem özel yaşantılarında hem de topluma karşı kendilerini nasıl tanımlamaları gerektiğinin arayışındalar. İki gay karakter üzerine yoğunlaşıldığında bu sorunlar daha belirleyici oluyor. Modern gay bireylerin karşılaştığı zorluklarını dürüst biçimde yansıtan bir şeyler söylemeye çalıştım.”

Bir Andrew Haigh filmi.



FİLMİN KÜNYESİ


Yönetmen: Andrew Haigh

Yapımcı: Tristan Coligher

Oyuncular: Tom Cullen, Chris New, Jonathan Race, Laura Freeman

Müzik: James Edward Barker

Süre: 97 dakika

 

YÖNETMEN

Andrew Haigh, Ridley Scott’ın “Gladyatör”ü ve Harmony Korine’in “Mister Lonely” filmi dahil olmak üzere birçok filmin kurgu aşamalarında çeşitli roller aldı. Berlin, Edinburgh, Nashville ve Londra Film Festivalleri’nde gösterilen kısa filmler çekti. İlk uzun metraj filmi “Greek Pete”, 2010 yılında İngiltere ve Amerika’da vizyona girdi. Andrew Haigh, 2008’de Screen International’ın “Yarının Yıldızları” listesinde anıldı.

 

YÖNETMENİN FİLMOGRAFİSİ

 

2014 45 Years – Post-Prodüksiyon Aşamasında

2011 Hafta Sonu

2009 Greek Pete

2009 Five Miles Out – Kısa Film

2005 Cahuenga Blvd – Kısa Film

2005 Markings – Kısa Film

2003 Oil – Kısa Film

Editör: TE Bilisim