Son Durak 2 filmi, Talihsiz Serüvenler Dizisi, Bates Motel ve  Supernatural dizilerinden tanıdığımız Keegan Connor Tracy’nin başrolünde olduğu, Still/Born filminin yönetmeninden hafızalardan kolay kolay silinmeyecek bir korku.

Elizabeth ve Kevin’ın 8 yaşındaki oğulları Joshua ile mutlu ve sakin bir hayatları vardır. Oğullarının Z adında hayali bir arkadaşla konuşması ve oyun oynaması başlangıçta çifti rahatsız etmez. Ancak bu tanımlayamadıkları arkadaşlık Joshua’yı zamanla saldırgan biri haline getirir ve gittikçe hepsi için bir tehdit haline gelir. Oğlunu geçmişten gelen bu yaratığa kurban etmek istemeyen Elizabeth, Z’yi çok geç olmadan durdurabilecek midir?

Yerinizden zıplatan bir korku.

RogerEbert.com

Tüylerinizi ürpertecek, kaçırılmaması gereken bir yapım.

Bloody Disgusting

Beklenmedik sürprizlerle dolu!

PARANOYA FİLMİNİN BASIN TOPLANTISI YAPILDI PARANOYA FİLMİNİN BASIN TOPLANTISI YAPILDI

ScreenAnarchy




Bunları Biliyor Muydunuz?

Başrolde “Bates Motel”, “The Magicians”, “Supernatural” ve “A Series of Unfortunate Events” dizileriyle tanıdığımız Keegan Connor Tracy yer alıyor.

*

Filmde Jenna karakterine can veren Sara Canning, “The Vampire Diaries” dizisinde de Jenna karakterini oynuyordu.

*

Oyuncu Sara Canning ile yönetmen Brandon Christensen, yönetmenin bir sonraki projesi “Superhost”ta da beraber çalışacaklar.

*

Joshua’yı canlandıran genç oyuncu Jett Klyne, şimdiden “Wandavision”, “Chilling Adventures of Sabrina” ve “The X Files” gibi önemli yapımlarda yer aldı.


 
Editör: TE Bilisim