Bazı korku filmleri izleyicileri sinsice korkutmayı amaçlar. Bazıları ise izleyicileri koltuklarında kıvrandırmak ister. Ama film yapımcısı Parker Finn ilk sinema filmi Gülümse’yi yazmaya ve yönetmeye başlarken aklında çok daha tutkulu bir amacı varmış. “Baştan sonra sürdürülebilir bir panik atak gibi hissedilen bir film yapmak istedim.” diyor.

Bir hastasıyla yaşadığı tuhaf bir karşılaşmadan sonra dehşet verici ve açıklanamayan olaylar yaşamaya başlayan klinik psikiyatrın ürpertici hikayesini konu alan Gülümse, Finn’in 2020 yapımı kısa filminden ilham almış. Laura Hasn’t Slept adındaki kısa filmde Gülümse’de de rol alan Caitlin Stasey de rol almış ve film SXSW®’in Gece Yarısı Kısa film kategorisinde Özel Jüri ödülünü almış. 11 dakikalık film, sektörde Finn’e büyük bir ilgi yaratmış. Finn, filmin sinema filmi versiyonunu Paramount Pictures ile yapımcılar Marty Bowen ile Wyck Godfrey’nin Temple Hill Entertainment şirketine başarıyla sunmuş. 


Dr. Rose Cottter (Sosie Bacon) bir hastanın tuhaf ve travmatik deneyimine şahit olduktan sonra açıklayamadığı ürkütücü deneyimler yaşamaya başlar. Bunaltıcı bir dehşet, hayatını ele geçirmeye başlarken Rose’un hayatta kalması ve ürkütücü, yeni gerçekliğinden kaçması için sorunlu geçmişiyle yüzleşmesi gerekir.

Paramount Pictures sunar, Paramount Players iş birliğiyle, bir Temple Hill Yapımı, Gülümse. Yazan ve Yöneten Parker Finn, Gülümse’nin yapımcıları Marty Bowen, Wyck Godfrey, Isaac Klausner, Robert Salerno ve idari yapımcısı Adam Fishbach. Oyuncular Sosie Bacon, Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Robin Weigert, Caitlin Stasey ve Kal Penn ve Rob Morgan ile.

30 EYLÜL’DE SİNEMALARDA

 

İdari Yapımcı Adam Fishbach

Yapımcılar Marty Bowen, Wyck Godfrey, Isaac Klausner, Robert Salerno

Yazan ve Yöneten Parker Finn

'Ölümsüz' 7 Haziran'da sinemalarda! 'Ölümsüz' 7 Haziran'da sinemalarda!

Oyuncular: Sosie Bacon, Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Robin Weigert, Caitlin Stasey with Kal Penn ve Rob Morgan

Süre: 1 saat 55 dakika 
Editör: TE Bilisim