Marvel’ın “Guardians of the Galaxy” sinde, uzay maceracısı Peter Quill  acımasız bir kötü adamın sahip olduğu küreyi  çalar ve bir ödül avı haline gelir, ancak Quill, bu kürenin sahip olduğu gücü keşfeder ve evreni kurtarmak adına bu küreyi ensesindeki düşmanlardan korumak zorundadır. 


Iron Man, Thor, Captain America ve The Avengers gibi bir çok uluslararası gişe rekorları kıran filmler yapan Marvel stüdyolarından, yeni bir yapım
Galaksinin Koruyucuları... Aksiyon dolu, muhteşem bir uzay macerası olan Marvel'ın “Galaksinin Koruyucuları”, Marvel’ın sinematik dünyasını kozmosa taşıyor. Maceracı Peter Quill’in, kötü bir karakter olan ve tüm dünyayı tehdit eden hırsları olan Ronan’ın bulmak için can attığı bir küreyi çalması ile başlayan merhametsiz bir ödül avı... Israrcı Ronan’dan kaçmaya çalışan Quill, birbirinden farklı uyumsuz kişilerden oluşan bir grupla zor bir ateşkese  zorlanıyor. Rocket, silah taşıyan bir rakun, Groot, ağaca benzeyen bir insansı, ölümcül ve gizemli Gamora, ve intikam dolu yokedici Drax. Fakat Quill kürenin gerçek gücünü keşfettiğinde ve kozmosu tehdit edecek şekilde kullandığında, elinden geleni yaparak düşmanlarından umutsuzca son bir kez korumak zorunda, galaksinin kaderini dengede tutarak.

 

Marvel’ın ilk kez 1969 Ocak çizgi roman basımında kullandığı “Galaksinin Koruyucuları”nda Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel  Groot rolüyle, Bradley Cooper Rocket rolüyle, Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, John C. Reilly, Glenn Close Nova Prime rolüyle ve Benicio Del Toro da  The Collector rolüyle yer alıyor.

 

Projenin yönetmeni James Gunn, yapımcı Kevin Feige ile bir arada.  Louis D’Esposito, Alan Fine, Victoria Alonso, Jeremy Latcham, Nik Korda ve Stan Lee baş yapımcılar olarak yer alıyorlar.  Marvel’ın “Galaksinin Koruyucuları” James Gunn ve Nicole Perlman tarafından yazıldı ve 1 Ağustos, 2014’te Türkiye’de vizyona girecek.

 

 

GALAKSİNİN KORUYUCULARI

GUARDIANS OF THE GALAXY

MARVEL STÜDYOLARI

 

Tür:                                Aksiyon/Macera

Derece:                          13 Yaş Sınırı     

Gösterim Tarihi:             1 Ağustos 2014

Süre:                              121 dakika

Oyuncular:                     Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, featuring Vin Diesel as

Groot, Bradley Cooper as Rocket, Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, with John C. Reilly, Glenn Close as Nova   Prime and Benicio Del Toro as The Collector

Yönetmen:                      James Gunn

Yapımcı:                        Kevin Feige, p.g.a.

Baş Yapımcılar:              Louis D’Esposito, Alan Fine, Victoria Alonso, Jeremy Latcham,

Nik Korda, Stan Lee

Senaryo:                        James Gunn ve Nicole Perlman

Editör: TE Bilisim