“Araf, Cennet, Cehennem 3D, Bana Bir Soygun Yaz, Peri Masalı, Meleklerin Mucizesi ve Seni Seviyorum Adamım” sinema filmlerinden ve “Kanıt” dizisinden tanınan ünlü yönetmen Biray Dalkıran, yeni bir sinema filmi için anlaştı.

Bu yılın en iddialı komedi filmi olacağına inanılan filmin çekimleri Akçakoca da başladı.

Ünlü yönetmen daha önce çektiği “Peri Masalı” filmini memleketi Kıyıköy'de, geçtiğimiz aylarda ise iddialı bir şekilde vizyona giren başrollerini Gizem Karaca ve Barış Kılıç’ın paylaştığı “Seni Seviyorum Adamım” sinema filmiyle Kıbrıs turizminin yüzünü güldürmüştü. “Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu” filmiyle de şimdi Akçakoca Turizmini olumlu etkilemek için çalışıyor.


İsmi kadar konusu ve türü de bir çok ilki barındıran ve seyirciye 90 dakika kahkaha tufanı yaşatacak olan “Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu” sinema filmi başrollerinde ise; Atılgan Gümüş, Orçun Kaptan, Serhat Özcan, Tuğçe Sarıkaya, Kubilay Güleçoğlu ve Vahdet Çakar gibi isimler yer alırken, filme konuk olarak Emre Koç, Kemal Erek, Aslı Bankoğlu, Deniz Gönen, Demet Gönen, Asuman Dabak ve Zeynep Dizdar gibi ünlü isimler de eşlik edecek. 

Editör: TE Bilisim