Mutsuz evliliği olan 5 adam, gizli tutulan bir daire ve iki güzel sarışın… Ne yanlış gidebilir ki? Bu sorunun kanlı cevabı film severler tarafından karşı konulamayarak 2008 Belçika yapımı The Loft’un ülkede rekorlar kırmasını sağlamıştı. İlk filmi yönettikten sonra Erik Van Looy erotik bir gerilim filminin dünya sinemalarına hitap edeceğini fark etti.


Eric Van Looy kendi filminin ikincisini çeken ilk yönetmen değil. Yönetmen: ‘‘Her yönettiğim filmden sonra daha iyi yapabilirmişim gibi hissediyorum. Orijinal Loft’u çektikten sonra daha keskin olabilirdim diye düşündüm. Yeni The Loft’u çekerken ne istediğimi çok iyi biliyordum. Bu sebeple bu filmin ilk yapımına göre sınıf atladığını düşünüyorum.’’ 

ÖZET:

5 evli adam, tek gecelik ilişkiler ve randevuları için bir daire tutar ve bu dairenin anahtarlarını aralarında paylaşır. Bir sabah Vincent (Karl Urban) kapının kilidini açar ve yatakta güzel, sarışın bir kadının ölmüş bedenini bulur. Hemen, en iyi arkadaşları olan Chris (James Marsden), Marty (Eric Stonestreet), Luke (Wentworth Miller) ve Filip’i (Matthias Shoenhaerts) arar ve parçaları birleştirerek bu gizemli cinayeti çözmeye çalışırlar. Polis baş şüpheliyi açıkladıktan sonra arkadaşlıkların ve evliliklerin içlerinde barındırdıkları ihanet, kıskançlık ve şiddet, karakterlerin içlerindeki karanlık sırları açığa çıkarır.

The Loft filminin yönetmenliğini 2008 Belçika yapımının da yönetmenliğini yapan Erik Van Looy üstlenmiştir. 

KARL URBAN JAMES MARSDEN WENTWORTH MİLLER ERİC STONESTREET MATTHİAS SHOENHAERTS
YÖNETMEN ERIK VON LOOY
YAPIMCILAR HILDE DE LAERE MATT DEROSS PAUL GREEN
UYGULAYICI YAPIMCILAR BARBARA KELLY ERİK WATTE STEVE GOLIN WIM TACK WOUTER VANDENHAUTE
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ NICOLAS KARAKATSANIS
KURGU EDDUE HAMILTON, A.C.E
YAPIM TASARIM MAIA JAVAN
Editör: TE Bilisim