Johnson EVİM’i beyaz perdeye taşımasını, beş ve yedi yaşlarındaki çocuklarına okuduğu Adam Rex’in eseri The True Meaning of Smekday’e bağlıyor. Çocuklar hikayeye bayılınca Johnson üzerinde büyük etki bırakıyor. “Çocuklarıma iki bölüm okudum ve daha sonra dayanamayıp gece 2’ye kadar kitabı bitirdim. Hikaye çok uçlarda ve komik bir arkadaşlık üzerine, karakterler çok canlı ve eğlenceli”

Rex’in desteği ile Johnson, senarist Tom J. Astle,Matt Ember ve yapımcı Mireille Sorie, Suzanne Buirgy ile birlikte hikayeye ve karakterlere can veriyor. Ancak orijinal hikayenin ruhuna sadık kaldıklarını söylüyor.

Kitapta ve filmde ana tema Of ve Lüle’nin arasındaki dostluk. Of gerçek mutluluğa ulaşmış bir Buf. Buflar gezegenimizi nazikçe istila eden coşkulu ziyaretçiler.

KONU:

Kendi halkı tarafından kovalanan ve dünyamıza gelen sevimli ziyaretçi Of, yolculukta olan maceracı Lüle ile beklenmedik bir arkadaşlık kurar. Beraber bir dizi komik maceradan sonra Of farklı olmanın ve hatalar yapmanın insanlığın bir parçası olduğunu anlar. Birlikte EVİM kelimesinin anlamını keşfederler.

27 MART'TA SİNEMALARDA...

Editör: TE Bilisim