Kick Ass (Aaron Taylor-Johnson)’in çılgın cesareti, saldırgan Albay Stars ve Stripes (Jim Carrey) tarafından yönetilen, kendi kendini geliştirmiş, yeni bir maskeli savaşçılar dalgasına ilham verir. Bu amatör süper kahramanlar, The Mother F%&*^r olarak yeninden doğan Red Mist (Christopher Mintz-Plasse) tarafından takip edildiklerinde yok olmalarına ancak Hit Girl (Chloë Grace Moretz) engel olabilecektir.

 

Küçük suikastçi Hit Girl ile genç koruma Kick-Ass’i son gördüğümüzde normal gençler Mindy ve Dave olarak yaşamaya çalışıyorlardı. Dave, mezuniyeti yaklaşırken ve ne yapacağını bilemez bir haldeyken Mindy’yle dünyanın ilk süper kahraman takımını kurmaya karar verir. Ne yazık ki Mindy, gizlice Hit Girl olurken yakalanınca işi bırakmak ve liseli kötü kızların korkunç dünyasını tek başına yönlendirmek zorunda kalır. Gideceği kimse kalmayan Dave, Albay Stars and Stripes ismindeki yeniden doğmuş, eski bir gangsterin başında olduğu Justice Forever ile güçlerini birleştirir.

 

Tam da sokaklarda gerçek bir fark yaratmaya başladıklarında, dünyanın ilk süper kötü adamı The Mother F%&*^r, kendi kötü takımını toplar ve babasına yaptıklarını Kick-Ass ile Hit-Girl’e ödetmek için bir planı devreye sokar. Ancak planında bir sorun vardır: Justice Forever’ın bir üyesiyle uğraşırsan, hepsiyle birden uğraşırsın.

 

 

Vizyon Tarihi: 02 Ağustos 2013

 

Oyuncu Kadrosu: Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz, Christopher Mintz Plasse, Morris Chestnut, John Leguizamo, Donald Faison ve Jim Carrey

Tür: Aksiyon-Komedi

Yazan ve Yöneten: Jeff Wadlow

Yapımcı: Matthew Vaughn, Tarquin Pack, Adam Bohling, David Reid, Brad Pitt

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim