PARANOYA FİLMİNİN BASIN TOPLANTISI YAPILDI PARANOYA FİLMİNİN BASIN TOPLANTISI YAPILDI
Red Ribbon Ordusu uzun zaman önce Son Goku tarafından yok edildi. Ordunun asi ruhunu devam ettiren isimsiz mucitler, son Androidleri, Gamma 1 ve Gamma 2'yi yarattılar. Bu iki Android kendilerine “Süper Kahramanlar” diyor. Piccolo ve Gohan'a saldırmaya başlarlar... Yeni Red Ribbon Ordusu’nun hedefi nedir? Yaklaşmakta olan büyük tehlike karşısında Süper Kahraman’ı harekete geçirmenin zamanı geldi!

Film Hakkında

Dragon Ball'un orijinal yaratıcısı Akira Toriyama tüm zamanını bu projeye ayırdı ve filme dair her detay onun onayından geçti. Filmin orijinal hikâyesinin, senaryosunun ve karakter tasarımının arkasında efsane manga sanatçısının bizzat kendisi var. Bunun dışında film Tetsuro Kodama tarafından yönetilecek. Filmde Japon seslendirme sanatçıları Masako Nozawa, Son Goku, Son Gohan ve Son Goten’i; Toshio Furukawa, Piccolo’yu; Aya Hisakawa, Bulma’yı; Ryō Horikawa, Vegeta’yı; Mayumi Tanaka, Krillin’i; Takeshi Kusao, Trunks’u; Yūko Minaguchi, Videl’i; Yūko Minaguchi, Pan’ı; MiyuIrino Dr. Hedo’yu; Hiroshi Kamiya, Gamma 1’i; Mamoru Miyano, Gamma 2’yi; Volcano Ota, Magenta’yı ve RyotaTakeuchi, Carmine’i seslendirecek.

Dragon Ball fenomeni, 1984'te Akira Toriyama’ya ait manganın, ünlü Shueisha yayın grubunun “Haftalık Shonen Jump” dergisinde yayınlanması ile başladı, manga 10 buçuk yıllık yayın süresi boyunca dergide hep en üst sıralarda yer aldı. O zamandan beri, manganın popülaritesi artmaya devam etti ve seri dünya çapında satılan 260 milyon kopya ile şaşırtıcı bir ticari başarıya ulaştı ve kopyaları hala satılmaya devam ediyor.

Dragon Ball'un sürekli artan popülerliği onu manganın ötesine geçirerek kendi TV animasyonuna, sinema filmlerine, oyunlara ve mağazacılık ürünlerine taşıdı. Orijinal manganın piyasaya sürülmesinden 38 yıl sonra, Dragon Ball gelişmeye devam ediyor ve bu devasa filmle birlikte efsane daha da büyüyecek.  
Editör: TE Bilisim