Ayrık'ın ilk yönetmenlik deneyimini yaşayacağı film Balıkesir'in Edremit ve Havran ilçelerinde çekilecek.

Balıkesirli oyuncu ve sunucu İlker Ayrık, memleketinde gişe rekorları kırmaya aday bir film çekmek için hazırlıklara başladı. Önümüzdeki ay çekimlerine başlanması planlanan 'Yapışık İkizler' adlı filmde ilk yönetmenlik deneyimini yaşayacak olan oyuncu Ayrık, film için dev bir kadro ile anlaştı. Aralarında Halil Sezai, İvana Sert, Hayko Cepkin, Suzan Kardeş gibi ünlü isimlerin yer alacağı komedi filminde aynı kıza aşık olan ikiz kardeşlerin hikayesi anlatılacak. Balıkesir'in Edremit ve Havran ilçelerinde çekilecek olan film için Ayrık'ın büyük heyecan duyduğu ve memleketi olan Balıkesir'i tanıtmak için büyük bir kadroyu bir araya getirmeyi düşündüğü kaydedildi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN TAM DESTEK

Pazar akşamı ekibi ile birlikte memleketi Balıkesir'e gelen Ayrık, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un Danışmanı İsmail Özkan, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Hocaoğlu, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Balıkesir'in tanıtımında büyük rol oynayacak film ile ilgili bilgiler veren Ayrık, tam destek gördü. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un çekilecek film ile ilgili tam yetki verdiği İsmail Özkan, ünlü şovmene başarılar diledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, çekilecek film ile ilgili olarak, "Biz ilk olarak kendi değerlerimize destek vereceğiz. İlker Ayrık gibi beyefendi bir kardeşimize destek olmaktan mutluluk duyarız" dedi.

BAHADIR DEMİRÇEVİREN

http://www.iha.com.tr/haber-dev-kadro-yapisik-ikizler-filminde-bir-araya-gelecek-372375/

Editör: TE Bilisim