DreamWorks Animation 10 yıldan uzun bir süredir ilk kez Şrek evreninde yeni bir macera sunuyor. Cesur kanun kaçağı Çizmeli Kedi, tehlike tutkusunun ve güvenliği ihmal etmesinin zarar verdiğini keşfediyor. Çizmeli Kedi, hesabını şaşırsa da dokuz canından sekizini kullanmıştır. O canlarını geri almak için bugüne kadarki en büyük macerasına çıkıyor.

Akademi® ödülü adayı Antonio Banderas, kötülüğüyle nam salmış, efsanevi Dilek Yıldızı’nı bulmak ve kaybettiği canlarını geri almak için Kara Orman’a doğru destansı bir maceraya çıkan Çizmeli Kedi’yi yeniden seslendiriyor. Ancak sadece tek bir canı kalan Çizmeli Kedi’nin boyun eğmesi, eski ortağı ve düşmanı olan çekici Yumuşakpati Kitty’den (Oscar® adayı Salma Hayek Pinault) yardım istemesi gerekecektir.

Çizmeli Kedi ve Kitty, maceralarında, yanlış olduğunu bile bile, sinirli, geveze ve bıkıp usanmadan neşeli köpek Perro’dan (Harvey Guillén, Aylak Vampirler) yardım alacaklar. Kahraman üçlü birlikte Altın Kız (Oscar® adayı Florence Pugh, Black Widow) ve Anne Ayı (Oscar® adayı OLIVIA COLMAN), Baba Ayı (RAY WINSTONE, Black Widow) ve Bebek Ayı’dan (SAMSON KAYO, Kesik) oluşan Üç Ayı Suç Ailesi’nden, “Koca” Jack Horner’dan (Emmy ödüllü John Mulaney, Big Mouth) ve Çizmeli Kedi’yi hedef alan, dehşet saçan kelle avcısı Büyük Koca Kurt’tan (Wagner Moura, Narcos) bir adım önde gitmek zorunda kalacaklar.

Heyecan Dolu Bir Sinema Deneyimi Kapıda! Heyecan Dolu Bir Sinema Deneyimi Kapıda!
Çizmeli Kedi: Son Dilek’in yıldızlarla dolu komedi kadrosunda Emmy adayı Anthony Mendez (Jane the Virgin) Çizmeli Kedi’nin doktoru rolünde ve Tony adayı Da'Vine Joy Randolph (Troller Dünya Turu) Mama Luna rolünde yer alıyor.   
Editör: TE Bilisim