DAHA KALABALIK, DAHA ÇILGIN, DAHA TEHLİKELİ!

Efsane kadrosuyla dünyada ve Türkiye’de büyük beğeni kazanan, ilk iki filmiyle Türkiye’de 823.000 seyirciye ulaşan CEHENNEM MELEKLERİ (The Expendables) serisinin 3.filmi 15 Ağustos’ta dünya ile aynı zamanda sinemalarda.

Üstelik dev kadroya eklenen ANTONIO BANDERAS, MEL GIBSON, HARRISON FORD, WESLEY SNIPES, KELLAN LUTZ, KELSEY GRAMMER, VICTOR ORTIZ ve RONDA ROUSEY gibi isimlerle!

Efsane serinin yönetmen koltuğunda ise bu sefer PATRICK HUGHES yer alıyor.
Yılın aksiyonuna hazır olun!



Başta Sylvester Stallone olmak üzere Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Harrison Ford, Mel Gibson, Wesley Snipes, Jet Li ve Antonio Banderas gibi isimleri bir araya getiren Cehennem Melekleri 3 filminden yeni bir Tv spotu daha yayınlandı. Patrick Hughes'un yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosu Sylvester Stallone, Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt ve Dave Callaham kaleme aldı.

Bir zamanlar ekibin bir parçası olan Conrad Stonebanks'ın şimdilerde silah satıcısı olarak çalışması, ekibi rahatsız eder. Stonebanks ise ekibi dağıtmayı kafasına koymuştur. Barney ise karşı bir hamle olarak, yeni ve genç üyelerin de eklendiği ekibini yeniden toplar. Barney Ross, Lee Christmas ve ekibi güçlü ekipmanları ile daha modernlerdir ancak, karşılarına çıkacak her türlü kötülüğe tam olarak hazırlıklı mıdırlar?

Cehennem Melekleri 3, 15 Ağustos 2014'te sinemalarda!


Gösterim Tarihi: 15 Ağustos 2014
Dağıtım: Medyavizyon
İthalat: Medyavizyon
Yönetmen: Patrick Hughes
Senaryo: Sylvester Stallone, Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt
Yapım: ABD
Tür: Aksiyon, Macera
Oyuncular: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Antonio Banderas, Mel Gibson, Wesley Snipes,
Dolph Lundgren, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger, Terry Crews, Kellan Lutz, Kelsey Grammer, Victor Ortiz,
Ronda Rousey, Randy Couture, Glen Powell, Robert Davi
Editör: TE Bilisim