Bu Laurie Strode’un son hamlesi... Cadılar Bayramı Sona Eriyor filmi 14 Ekim 2022’de sinemalarda!

26 Nisan'da sinemada 'Arınma' var! 26 Nisan'da sinemada 'Arınma' var!

Sinema tarihinin en ünlü, en saygın korku filmi serisi 45 yıl sonra epik, dehşet verici sonuna ulaşıyor. Laurie Strode, daha önce ekranda hiç görülmemiş son mücadelede, şeytanın vücut bulmuş hali olan Michael Myers’la son kez yüzleşiyor. Ve bu yüzleşmede sadece bir kişi hayatta kalacak.

İkon Jamie Lee Curtis, son kez korkunun ilk “final kızı” olan ve Curtis’in kariyerini başlatan Laurie Strode rolüne dönüyor. Curtis, Laurie’yi 40 yıldan uzun bir süredir canlandırmış ve sinema tarihinin en uzun süren oyuncu karakter eşleşmelerinden biri olmuş. Seri 2018 yılında yeninden vizyona girdiğinde Cadılar Bayramı filmi rekorlar kırdı ve serinin en çok hasılat yapan filmi oldu. Bir kadın oyuncunun rol aldığı korku filminde en yüksek açılış hafta sonu ile yeni bir rekor kırdı.

Geçen yılın Cadılar Bayramı Öldürür’deki olaylarından dört yıl sonra Laurie, torunu Allyson (Andi Matichak) ile birlikte yaşıyor ve anılarını yazmayı tamamlıyor. Michael Myers o zamandan beri görülmemiş. Laurie, yıllarca kendi gerçekliğini Michael’ın hayaletinin belirlemesine izin verdikten sonra korkudan ve öfkeden özgürleşmeye ve hayatı kucaklamaya karar vermiş. Ama genç bir adam olan Corey Cunningham (Rohan Campbell; The Hardy Boys, Virgin River), bakıcılığını yaptığı bir erkek çocuğu öldürmekle suçlanınca bu olay, bir şiddet ve dehşet dalgası başlatarak Laurie’yi de kontrol edemediği kötüyle son kez yüzleşmeye zorlayacak.

Cadılar Bayramı Sona Eriyor’da Will Patton, Memur Frank Hawkins rolüne, Kyle Richards, Lindsey Wallace rolüne ve James Jude Courtney de Shape rolüne geri dönüyor.



Seriyi 2018’de Cadılar Bayramı ve Cadılar Bayramı Öldürür filmlerinin yaratıcı ekibinin yaptığı filmin yönetmeni David Gordon Green, senaryo yazarları Paul Brad Logan (Hayallerimdeki Kadın), Chris Bernier (The Driver serisi), Danny McBride ve David Gordon Green, uyarlanan karakterlerin yaratıcıları John Carpenter ve Debra Hill. Cadılar Bayramı Sona Eriyor’un yapımcıları Malek Akkad, Jason Blum ve Bill Block. İdari yapımcılar John Carpenter, Jamie Lee Curtis, Danny McBride, David Gordon Green, Ryan Freimann, Ryan Turek, Andrew Golov, Thom Zadra ve Christopher H. Warner.

Universal Pictures, Miramax ve Blumhouse sunar bir Malek Akkad yapımı, Rough House Pictures iş birliği ile. 

Yönetmen/İdari Yapımcı/Yazar: David Gordon Green

Yapımcı: Jason Blum

Yapımcı: Malek Akkad

Yapımcı: Bill Block

İdari Yapımcı / Yazar: Danny McBride
Editör: TE Bilisim