M

 

arvel Stüdyoları, Marvel Sinematik Evreni’nine ve beyazperdeye bu sefer Yenilmezler ekibinin temel üyelerinden birini, Karınca Adam’ı getirmeye hazırlanıyor. Marvel, çizgi romanlarında HankPym ve Karınca Adam’ı ilk kez 1962’de Büyüleyici Masallar #27 (TalestoAstonish #27) ile okuyucularına ulaştırırken Pym daha sonra Yenilmezler ile ilk çıkışını 1963’te Yenilmezler #1 (Avengers #1) ile yapmıştı. Pym’in, “Pym Parçacığı” adını verdiği bir kimyasal madde bulması ve ardından boyunu küçültüp insan üstü güçlere sahibiyle başlayan hikayede ayrıca bu teknolojinin gelişmesiyle karıncalardan ordu kurarak onları kontrol edebilme yeteneğine de kavuşması konu ediliyor.

 


Marvel Evreni’nin bir sonraki evrimi, Yenilmezler ekibinin kurucu üyelerinden birini, “Ant-Man” ile büyük ekrana taşıyor. Boyunu küçülterek gücünü arttırma gibi inanılmaz bir kabiliyete sahip olan uzman hırsız Scott Lang, içindeki kahramanı kucaklamalı ve akıl hocası Dr. Hank Pym’e, Ant-Man kostümünün ardındaki sırrı, yükselen tehlikelere karşı koruması konusunda yardım etmeli. Tüm engellere rağmen, Pym ve Lang dünyayı kurtaracak bir plan yapmak zorundalar. 

Marvel’ın “Ant-Man” yapımında Paul Rudd, Scott Lang namı-diğer Ant-Man; rolünde karşımıza çıkıyor. Evangeline Lilly, Hope Van Dyne; Corey Stoll, Darren Cross namı-diğer Yellowjacket; Bobby Cannavale, Paxton; Michael Peña, Luis ve Michael Douglas ise Hank Pym rolünde yer alıyor. Peyton Reed’in yönetmenliğini yaptığı ve Kevin Feige’in yapımcılığını üstlendiği, Marvel’ın yüksek tansiyonlu macera yapımı “Ant-Man,” 17 Temmuz 2015’te gösterime girecek. 

 

ANT-MAN

MARVEL

 

Tür:                             Aksiyon-Macera

Rating:                                    Daha sonra belirlenecek       

Gösterim Tarihi:         17 Temmuz 2015      

Kast                             Paul Rudd, Evangeline Lilly, Corey Stoll, Bobby Cannavale, Michael Peña ve Michael Douglas

Yönetmen:                  Peyton Reed

Yapımcı:                     Kevin Feige

Baş Yapımcılar:          Louis D’Esposito, Alan Fine, Victoria Alonso, Michael Grillo, Stan Lee       
Editör: TE Bilisim