Yönetmenliğini Ömer Uğur’un yaptığı başrolleri,  Fırat Tanış, Ufuk Özkan, Bora Akkaş ve Bülent Çolak’ın başrolleri paylaştığı “Geniş Aile: Yapıştır” 9 Ekim’de seyirciyle buluşacak.

 

‘Geniş Aile’ dizisinde canlandırdığı Ulvi karakteriyle büyük beğeni toplayan Bülent Çolak 4 yıl aradan sonra yeniden canlandırdığı ‘Ulvi’ karakteriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Çolak; “Ulvi karakterini Türkiye çok sevdi.  Bir çeşit İbiş’tir Ulvi karakteri. Saftır, sempatiktir, yetersizdir ama insanlar çok sever, bebek akıllıdır Ulvi.” dedi.

 

“Geniş Aile'yi 7’den 70’e herkes çok sevdi. Bu film toplum olarak yaşadığımız bu zor ve gergin günlerde bizim gerginliğimizi ve gazımızı da alır!”

 

Dizi kadrosunda yer alan oyuncuların yanı sıra yeni sürpriz isimlerin de katıldığı ‘Geniş Aile Yapıştır’ sinema filminde define peşinde koşan Ulvi karakterini canlandıran  Bülent Çolak “Dört yıl aradan sonra ekibin yeniden bir araya gelmesi harika oldu. Ulvi çok sevilen bir karakter. İnsanlar da özlediler, ben de özlemişim. Geniş Aile’nin  sıcaklığı bu filmde de olacak. Onun tutmasının nedeni  7’den 70’e herkese dokunmasıydı; çocuğundan dedesine, yoksulundan zenginine toplumun bütün sosyal katmanlarına hitap eden bir diziydi. Hali ile herkes sevdi…  Burada da yine aynı sıcaklık olacak. Yaşadığımız bu zor ve gergin günlerde toplum olarak bizim gerginliğimizi de biraz da olsa alır diye düşünüyorum.

 

“Yeniden teklif gelince ilk dört gün tutuldum!”

 

Bülent Çolak “Aynı sıcaklğı, karakterler olarak yansıttığımızı düşünüyorum. Geniş Aile, Cüneyt İnay'ın eseridir. Biz Geniş Aile ile birlikte televizyon dünyasında çok zor olan bir şeyi başardık; bir jargon, bir argo oluşturduk. 4 yıl aradan sonra yeniden aynı ekiple, “Geniş Aile: Yapıştır” için bir müthiş bir duygu! Kendi adıma söyleyeyim, ilk birkaç gün tutuldum. 4 sene girmiş araya. Tamam, karakterler cebinde ama "Nasıl ya? Ne oluyor?" diyorsun. Tabi daha sonra herkes çözüldü, güzel bir film oldu.” dedi.


Editör: TE Bilisim