Ünlü yapımcı ve senarist Birol Güven, büyük beğeni toplayan Mandıra Filozofu’ndan sonra bir Çökertme filmiyle daha adından söz ettirecek.

Senaryosunu Güven’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Emre Kavuk’un üstlendiği Dijital Esaret, 11 Mart’ta vizyonda olacak. Mandıra Filozofu’nun çekildiği koyda çekilen ve merakla beklenen film, sinemaseverle çok farklı bir deneyim yaşatacak.

MinT Yapım’ın yeni sinema filmi Dijital Esaret, sinemaseverleri yeni suçlar ve suçlular ile tanıştıracak. Pek çok ilke imza atacak filmi izlerken telefonların açık tutulması istenerek sinemaseverlere ezberleri bozacak bir deneyim yaşatacak. Mandıra Filozofu filmiyle dikkat çeken Bodrum Çökertme’de özel olarak hazırlanan platoda çekilen film; farklı hikayesi ve sinemaseverlere yaşatacağı farklı deneyimlerle olduğu kadar doğal güzellikleri yansıtan görüntüleriyle de adından söz ettirecek.

“Geleceğin Filmi” olarak anılan Dijital Esaret, internetsiz nefes bile alamadıklarını söyleyen gençlerin, işledikleri suçlardan dolayı gönderildikleri sıra dışı bir cezaevinde yaşadıklarını anlatıyor. Rasim Öztekin’in başrolde yer aldığı filmin kadrosunda; Özgün Çoban, Kaan Sevi, Simay Barlas, Yeşim Alıç, Zümra Atalay, Ufuk Meriç, Özlem Mahmutoğlu, Ümit Ünker, Birce İrem İliçan, Eray Ertüren, Elif İşçi, Merve Sevin, Arda Adil Görgen, Doğa Konakoğlu, Burçin Serdar, Ecem Atalay, Onur Alp Demir, Ozan Bozbura, Baran Taylan Yolalan, Berrak Kuyucuoğlu gibi birbirinden yetenekli genç isimler yer alıyor.

Yapımcılığını ve senaristliğini Birol Güven’in üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ise Altın Portakal ödüllü Emre Kavuk oturuyor.


SUÇ İŞLEYEN FENOMENLER CEZAEVİNE ATILACAK!

ONLARIN CEZALARI DA CEZAEVLERİ DE FARKLI OLACAK!

Senaristliğini ve yapımcılığını Birol Güven’in, yönetmenliğini Emre Kavuk’un üstlendiği hikayesiyle büyük ses getirecek “Dijital Esaret” filminin çekimleri başlıyor. Başrolünde usta oyuncu Rasim Öztekin’in yer aldığı film, internetin kölesi olmuş gençlerin mahkûm edildiği cezaevinde yaşadıklarını konu alıyor.

BU CEZAEVİ DİĞERLERİNDEN ÇOK FARKLI!

Şimdiye kadar hemen hepsi fenomen olan  bir çok diziye ve filme imza atan Birol Güven’den yine iddialı bir proje geliyor.

Hikayesiyle dikkat çeken film;  suç işleyen sosyal medya fenomenlerinin, hackerların, e-alışveriş, oyun ve sanal kumar bağımlılarının getirildikleri bir cezaevinde yaşananları anlatıyor.

Senaristliğini Birol Güven’in,  yönetmenliğini ise Emre Kavuk’un  üstlendiği “Dijital Esaret” filminin başrolünde usta oyuncu Rasim Öztekin yer alıyor.

Aylardır hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Birol Güven filmle ilgili  “ Yeni zenginler internetten;  yeni edebiyatçılar, yeni oyuncular, yeni kanaat önderleri hepsi internetten. Maalesef artık suçlular da oradan çıkacak ve onların cezaları da onlara göre olacak” diyor.

 

BU FİLMDE KİMSENİN ADI YOK!

YENİ SUÇLAR VE SUÇLULARLA TANIŞMAYA HAZIR MISINIZ?

Hikayesiyle dikkat çeken film, günümüzün en çok konuşulan konularından dijital dünyayı, o dünyanın esiri olmuş gençlerin işledikleri suçlar nedeniyle cezaevine atılmalarını ve orada yaşadıklarını konu alıyor.

Sosyal medya fenomenleri, hackerlar,  internet bağımlıları ve sanal kumarbazların yolları,  internet üzerinden işledikleri suçlar nedeniyle kesişiyor ve hayatları altüst oluyor. Cezaevine atılan ve kurtulmak için son bir şansları olan  dijital suçluları, burada büyük sürprizler bekliyor.

KARAKTERLERİN ADI YOK, ONLAR SADECE BİRER NUMARA!

Bodrum Çökertme’de bu filme özel olarak hazırlanan dev bir platoda çekilen film,  karakterlerinin isimlerinin olmamasıyla da merak uyandırıyor. Her bir karakterin numarasıyla anılacağı filmin kadrosunu, usta oyuncu Rasim Öztekin dışında genç isimler oluşturuyor.

“Yeni suçlar ve suçlularla tanışmaya hazır mısınız?” temasıyla yola çıkan  Dijital Esaret filminin yönetmenliğini Birol Güven ve Emre Kavuk birlikte üstleniyor.

 

Senaryosunu Birol Güven’in kaleme aldığı, yılın en çok merak edilen filmlerinden Dijital Esaret’in fragmanı yayınlandı.

Farklı hikayesiyle merak uyandıran, başrolünde usta oyuncu Rasim Öztekin’in yer aldığı “Dijital Esaret” filminin fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

Bir kaza sahnesiyle başlayan fragman, suç işleyen internet bağımlılarının getirildiği “Dijital Suçlar Cezaevi”nde neler yaşanacağını gözler önüne seriyor.

Mandıra Filozufu filmiyle adından söz ettiren Bodrum  Çökertme’de, bu filme özel olarak hazırlanan platoda çekilen “Dijital Esaret” in  fragmanı doğal güzellikleri yansıtan görüntüleriyle de dikkat çekiyor.

'Mucize Aynalar' 5 Nisan'da sinemalarda! 'Mucize Aynalar' 5 Nisan'da sinemalarda!

“İNSANLIĞIN İNTERNET İLE İMTİHANI”

“İnsanlığın internet ile imtihanı” temasıyla yola çıkan film, suç işleyen sosyal medya fenomenlerinin, hackerların, e-alışveriş, oyun ve sanal kumar bağımlılarının getirildikleri bir cezaevinde yaşananları anlatıyor.

Senaristliğini Birol Güven’in kaleme aldığı filmin  yönetmenliğini ise  Emre Kavuk üstleniyor.

“Dijital Esaret” te  Rasim Öztekin’e ; Özgün Çoban, Kaan Sevi, Simay Barlas ,Yeşim Alıç, Zümra Atalay,  , Ufuk Meriç, Özlem Mahmutoğlu, Ümit Ünker, Birce İrem İliçan, Eray Ertüren, Elif İşçi, Merve Sevin, Arda Adil Görgen, Doğa Konakoğlu, Burçin Serdar, Ecem Atalay, Onu Alp Demir, Ozan Bozbura, Baran Taylan Yolalan gibi birbirinden yetenekli genç isimler eşlik ediyor.

EN GÜZEL MAHKUM!

Hayat Bazen Tatlıdır ve Adı Efsane dizilerinde yıldızı parlayan genç oyuncu Simay Barlas, ilk sinema filminin heyecanını yaşıyor. Rol aldığı dizilerle adından söz ettiren ve büyük bir kitleye ulaşan genç oyuncu Simay Barlas, MinT Yapım’ın yeni sinema filmi Dijital Esaret’in kadrosunda yer alıyor.

Barlas; suç işleyen sosyal medya fenomenlerinin, hackerların, e-alışveriş, oyun ve sanal kumar bağımlılarının getirildikleri bir cezaevinde yaşananları konu alan filmde, 402 numaralı mahkum bir ‘hacker’ı canlandırıyor.

SİNEMA, BAMBAŞKA BİR HEYECANMIŞ!

Rolü için hummalı bir hazırlık süresi yaşadığını belirten Barlas “ İlk sinema filmim olmasının heyecanı yaşamakla birlikte; böyle sıradışı bir hikayenin ve harika bir ekibin parçası olduğum için kendimi çok şanslı ve mutlu hissediyorum” diyor.

Editör: TE Bilisim