Bugün en çok korumamız gerekenler, çocuklarımız... Kendinizi düşünmüyorsanız bile, en değerli varlıklarımız çocuklarımızı korumak için sigarayı bırakmalısınız, çünkü unutmayın, çocuklar büyüklerini taklit eder!

Dünyanın ilk ve tek sigara bıraktıran, sigara içenlerin tüm bahanelerini yok eden filmi “Bırakmak İstiyorum”u izledikten sonra, hem sigara paketinizi, hem de çocukça bahanelerinizi çöpe atacaksınız.


BAHANELERİNİZLE BİRLİKTE SİGARA PAKETİNİZİ DE

ÇÖPE ATACAKSINIZ!

 

Sigara içenlerin tüm bahanelerini yok eden film “Bırakmak İstiyorum”; yıllardır sigara içenlere sigarayı yeniden tanıtacak! “Bırakmak İstiyorum”u izledikten sonra, yanan bir sigarayı kulağınıza sokmaya ne kadar ihtiyaç duyuyorsanız, ağzınıza sokmaya da o kadar ihtiyaç duyacaksınız!

 

Yönetmenliğini Yücel Yolcu’nun, yapımcılığını Böcek Film – İpek Sorak’ın üstlendiği “Bırakmak İstiyorum” filmi; Emre Üstünuçar’ın 10 yıllık terapistlik tecrübeleri ışığında sigara bağımlılığına tutulan bir ayna... Üstünuçar, 4 Nisan 2014’te vizyona girecek olan “Bırakmak İstiyorum”da; sigara tiryakilerinin çok basit iki seçeneği olduğunu belirtiyor: İçlerindeki nikotin canavarını beslemek veya kurtulmak!

 

Nikotin bağımlılığının, sigarasız geçen 3 gün sonunda fiziksel olarak sona erdiğini vurgulayan Emre Üstünuçar; esas sorunun, sigaranın stresi azalttığı ya da keyif verdiği gibi düşüncelere dayanan “psikolojik bağımlılık” olduğunu belirtiyor. Başarılı terapist sigara içenlere; korkutmaya çalışmadan, iğrendirme taktiklerine başvurmadan, sigaranın zararlarından bahsetmeden, sigarasız bir hayat için çok güçlü ve donanımlı olmalarını sağlayarak “bu işi kafada bitirmenin” ne olduğunu, nasıl yapıldığını aktarıyor.

 

“Sigara sağlığa zararlıdır, sigara sizi öldürür” demeden, izleyenlere sigarayı bıraktırmayı hedefleyen “Bırakmak İstiyorum” filmi; yaklaşık 6 saat süren bir “bilgi terapisi” sonunda katılımcıların sigarayı bırakmalarını sağlayan Emre Üstünuçar’ın bir seansının özeti niteliğinde... Kendisi de yıllarca sigara içen ve 2003’te katıldığı 5,5 saatlik bir seminer sonunda, sigaradan tamamen kurtulan Üstünuçar; insanlara basit, anlaşılır ve akıcı şekilde neden sigara içilmemesi gerektiğini değil, nasıl sigaradan kurtulacaklarını anlatıyor. Dünya çapında kabul edilmiş “Easyway-Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu” yöntemini geliştiren Allen Carr’ın yöntemlerinden yola çıkan Emre Üstünuçar; 10 yıldır Türkiye’ye uyarlayarak geliştirdiği terapilerini gerçekleştiriyor.

 

 

“Bırakmak İstiyorum”, 4 Nisan 2014’te vizyonda!

Editör: TE Bilisim