İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından DHL sponsorluğunda gerçekleştirilen İKSV Galaları’nda Quentin Tarantino’nun son filmi “Once Upon A Time… In Hollywood / Bir Zamanlar… Hollywood’da”, vizyona çıkışından önce, 21 Ağustos Çarşamba 21.30’da Kadıköy Sineması’nda gösterilecek.

Cannes’da Altın Palmiye için yarışan “Bir Zamanlar… Hollywood’da” Quentin Tarantino’nun merakla ve heyecanla beklenen dokuzuncu filmi. Başta Leonardo DiCaprio ile Brad Pitt olmak üzere birçok Hollywood yıldızını bir araya getiren film, Tarantino filmlerinin alametifarikalarını da yeniden beyazperdeye getiriyor.

“Bir Zamanlar… Hollywood’da” 1969 yazında Los Angeles'ta geçiyor. Filmin başkarakterleri, TV dizileriyle şöhreti yakalayıp sinemaya geçmenin yollarını arayan oyuncu Rick Dalton ile dönüşümü şimdiden yakalamış dublörü, şoförü ve en iyi arkadaşı Cliff Booth.

Leonardo DiCaprio ile Brad Pitt’in ilk kez birlikte rol aldığı filmin oyuncu kadrosunda Margot Robbie, Al Pacino, Emile Hirsch, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Austin Butler, Dakota Fanning ve Bruce Dern gibi birçok yıldız yer alıyor.

“Bir Zamanlar… Hollywood’da”, Türkiye’de 23 Ağustos’ta gösterime girecek, İKSV Galaları kapsamındaysa 21 Ağustos Çarşamba 21.30’da yenilenmiş havalandırma sistemiyle Kadıköy Sineması’nda izleyiciyle buluşacak.

Biletler 16 Ağustos’ta satışta

İKSV Galaları kapsamında 21 Ağustos Çarşamba akşamı izleyici ile buluşacak olan “Bir Zamanlar… Hollywood’da” filminin 25 TL olan biletleri 16 Ağustos Cuma günü 10.30’dan itibaren Biletix ve İKSV ana gişeden satışa sunuluyor. Lale Kart üyeleri için ön satış 15 Ağustos Perşembe günü saat 10.30’da başlıyor.

Fragmanlar:

Final: https://youtu.be/M1qhpejCbX8 

Main: https://youtu.be/sKjLXbbw_GY 

Teaser: https://youtu.be/H-YxOYItKbs   

Editör: TE Bilisim