Ayhan Sicimoğlu, Ali İhsan Varol, Meltem Yılmazkaya, Cemil Şahin, İlker Kızmaz, Muharrem Bayrak, Sadi Türk korku filmi türünde yeni bir çığır açmaya hazırlanan ''BASKIN: Karabasan'' filminin teaser posteri yayınlandı! Dünya prömiyerini Toronto Film Festivali’nde yapan ve eleştirmenlerden tam not alan film Türkiye’de vizyona girmek için gün sayıyor. 





Teaser posteri ile fark yaratıcağının sinyallerini veren film, korku filmi severleri sabırsızlandırmaya devam ediyor.
Eleştirmenlerinin ortak görüşü, Türk korku filimine olan önyargının yerle bir olacağı ve seyircinin filmin etkisinden çıkamayacağı yönünde.
Baskın: Karabasan’ın teaser posteri, dünyayı kasıp kavuran benzer türdeki filmlerle karşılaştırılarak, aynı etkiyi yaratması yönünde büyük övgü topladı.

Hollywood Reporter Baskın: Karabasan için ''İç organlarınızı bağlayın, korkudan titrediğiniz bir gece olacak!'' yorumunda bulunmuştu.

Uluslararası festival gösterimlerinin ardından, Baskın:Karabasan 1 Ocak'ta Türkiye'de seyirci ile buluşuyor.

KONU:

5 polis arkadaş, gece devriyesi esnasında gelen destek çağrısı üzerine İnceağaç'a doğru yollarını değiştirirler. Kısa bir süre sonra kendilerini eski bir Osmanlı karakolu harabesinin karşısında bulurlar. Cehnnemin dibine kadar uzanan bir kabus onları beklemektedir...
Editör: TE Bilisim