MEHMET TURGUT’UN FOTOĞRAFLARIYLA, “AŞK TESADÜFLERİ SEVER 2”NİN AFİŞİ ÇIKTI!

Giderek büyüyen bir merakla beklenen “Aşk Tesadüfleri Sever 2” filminin afişi paylaşıldı! “Aşk Tesadüfleri Sever 2” afişinde yer alan kareler; milyonlarca seyirciye ulaşan serinin ilk filmi “Aşk Tesadüfleri Sever”in de afiş fotoğraflarını çeken ve filmde konuk oyuncu olarak yer alan fotoğrafçı Mehmet Turgut’un imzasını taşıyor. 


Ömer Faruk Sorak’ın milyonlarca seyirciye ulaşan “Aşk Tesadüfleri Sever”  filminin merakla beklenen ikincisi “Aşk Tesadüfleri Sever 2”, sinemaseverlerinin heyecanını yükseltmeye devam ediyor. Yayınlanan ilk teaser videosuyla çarpıcı bir aşk öyküsünün sinyallerini veren filmin şimdi de afişi yayınlandı.

Serinin ilk filminde hem konuk oyuncu olarak rol alan hem de afiş fotoğraflarını çeken Ankaralı fotoğrafçı Mehmet Turgut, ilk filmde olduğu gibi “Aşk Tesadüfleri Sever 2”nin de afiş fotoğraflarına imzasını attı. Afiş tasarımını ise, yine ilk filmin afişini hazırlayan Arda Aktaş (Daire Creative) yaptı.


Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak ve İpek Sorak’ın birlikte üstlendiği “Aşk Tesadüfleri Sever 2”, büyüleyici ve sarsıcı bir aşkın, gerçek bir yaşam öyküsünden yola çıkan ve tesadüflerle örülü hikâyesini seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan film geçmişin aşklarını günümüz ilişkileriyle karşılaştırırken seyircisini 1960’lardan günümüze uzanan romantik bir yolculuğa çıkaracak. “Aşk Tesadüfleri Sever 2”nin başrollerini başarılı oyuncular Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz paylaşıyor. Filmin zengin oyuncu kadrosuna başrollerin yanı sıra Zuhal Olcay, Uğur Polat, Levent Can, Erkan Can, Türkü Turan, Hülya Gülşen, Eli Mango gibi isimler de yer alıyor.

Dağıtımcılığını CGV Mars Dağıtım’ın üstlendiği “Aşk Tesadüfleri Sever 2”, 31 Ocak 2020’de vizyona girecek.


“AŞK TESADÜFLERİ SEVER 2” HAKKINDA

Hikâyesi ilk filmde olduğu gibi İpek Sorak’a ait olan “Aşk Tesadüfleri Sever 2”nin senaryosu yine Nuran Evren Şit’in imzasını taşıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Ömer Faruk Sorak ile İpek Sorak birlikte oturuyor. Beş yıla yayılan uzun bir hazırlık aşamasının ardından çekimleri Ankara ve İstanbul’da gerçekleştirilen film, Hüzzam Film ve Böcek Film ortaklığında hayata geçiriliyor.