Sosyal medya sitelerinin gelecekte kullanıcılarını kendilerine bağlamak için her yolu deneyeceği tezi üzerinden; sosyal medyayı korku türüyle buluşturan “Antisocial” serisinin devam filmi “Antisocial 2”, 22 Haziran’da vizyona giriyor. Chad Archibald, Cody Calahan ve Jeff Maher’in yazıp; Cody Calahan’ın yönettiği filmde ilk filmde olduğu gibi yine Michelle Mylett başrolde yer alıyor. Mylett’a; Stephen Bogaert, Josette Halpert, Samuel Faraci, Kassandra Santos Millen ve Kristina Nicoll eşlik ediyor. Kanada yapımı bilim-kurgu, korku türündeki film Fantasia Film Festival ve Grimmfest’te gösterilmişti.

Filmin konusu şu şekilde:

Sosyal medya sitesi “The Social Redroom”un kullanıcılarını daha uzun süre sitede tutmak için sitenin koduna yerleştirdiği sübliminal sinyal ile bulaşan virüs, kullanıcılarını adeta zombiye çevirmektedir. Virüs ile oluşan tümör, radikal bir uygulama ile alınarak normale dönülebilse bile, bu işlem duruma tam olarak çare olamamaktadır. Site yeni bir güncelleme için geri sayım yapmaktadır ve kimse güncelleme sonucunda ne olacağını bilmemektedir.

Virüse maruz kalan ve bu uygulama ile kurtulan Sam; yeni doğan bebeğinin kaçırılmasının üstünden yıllar geçse de, virüsten etkilenen kullanıcıların istila ettiği dünyada oğlunu aramaya devam etmektedir. Bean adında genç bir kızla arkadaş olmasının ardından Sam, yakalanarak Redroom virüsüne tedavi arayan bir tesise kilitlenir. Burada kapana kısılan ve işkence gören Sam, Redroom sitesindeki güncelleme %100'e ulaşıp, son aşamaya geçmeden önce tesisten kurtulmak zorundadır.



Antisosyal 2 / Antisocial 2 
 
Tür: Korku, Gerilim, Bilim-Kurgu              /           Süre: 90 dakika
Oyuncular: Michelle Mylett, Stephen Bogaert, Josette Halpert, Samuel Faraci, Kassandra Santos Millen, Kristina Nicoll
Yönetmen: Cody Calahan
Senaryo: Chad Archibald, Cody Calahan, Jeff Maher
Görüntü Yönetmeni: Jeff Maher
Sanat Yönetmeni: Emily Tauro
Kurgu: Nick Montgomery
Müzik: Stephanie Copeland
Makyaj: Amanda Wood
Özel Efekt – Makyaj: Devon Ellis, Nicola Bendrey