Castille Landon imzalı serinin dram/romantik türündeki üçüncü filmi; Tessa'nın, ailesi ve Hardin hakkında bazı sırları öğrenmesiyle gelişen olayları konu ediyor. URU organizasyonu ve Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla gerçekleştirilen KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması’nın biletleri biletinial.com’da ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

Şehrin merkezinde İstanbullulara doğanın içinde samimi bir ortam sunan KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de sinemaseverler, film izlemenin keyfini çıkartıyor. Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla her hafta Salı akşamı gerçekleşen Bahçe Sineması’nda konukları lezzetli yiyecek ve içecek alternatifleri de bekliyor. 

Castille Landon imzalı serinin üçüncü filmi olanAfter: Ayrılık”, Tessa'nın, ailesi ve Hardin hakkında bazı sırları öğrenmesiyle gelişen olayları konu ediniyor. Hayatının en önemli kararını vermesinin ardından Tessa’nın yaşamı tamamen değişir. Ailesi hakkında ortaya çıkan sırlar, onların ilişkisini tehlikeye atar. Ailesine kimseye güvenemeyen Tessa’nın, bu sırada Hardin hakkında öğrendikleri hayatının daha da karışmasına neden olur. Hardin ve Tessa’nın aşkı, ilişkilerini sürdürmeye yeterli olacak mıdır?

Tek bir kıvılcım her şeyi yakıp kül etmeye yeter Tek bir kıvılcım her şeyi yakıp kül etmeye yeter

URU organizasyonu ve Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla gerçekleşen ve kapı açılış saati 19.30, film başlama saati ise 21.00 olan film gösterimlerinin biletleri biletinial.com’dan ve KüçükÇiftlik Park gişesinden temin edilebilir.

 

Künye

Tür: Dram, Romantik

Yönetmen: Castille Landon

Oyuncular: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Louise Lombard, Chance Perdomo, Rob Estes

Süre: 1s 39dk

Ülke: ABD – Fransa  

TR Altyazı / Cinsellik, Olumsuz İçerik, 16+

 

KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması 2022 Programı

2 Ağustos Salı           “After: Ayrılık” (After We Fell) (2021)

9 Ağustos Salı           “Stardust” (2022)

16 Ağustos Salı         “Top Gun: Maverick” (2022)

30 Ağustos Salı           “Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları” (Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore) (2022)

6 Eylül Salı    “Mustang” (2015)

13 Eylül Salı  “Bir Tutam Açlık” (A Taste Of Hunger) (2021)

  
Editör: TE Bilisim