CİSED GENEL BAŞKANI DOÇ. DR. CEBRAİL KISA: İLERİ DÜZEY CİNSEL TERAPİ VE EVLİLİK TERAPİSİ SEMİNERİNİ KAÇIRMAYIN!"


Cinsel terapi, evlilik terapisi yapan ve yapmaya yeni başlamış birçok terapist için oldukça kolay anlaşılan ve uygulanabilen teknikleri öğretmek için dünyanın en ünlü ve en başarılı cinsel terapisti ve evlilik terapisti Prof. Dr. Gerald Weeks ikinci kez Türkiye'de. Weeks 2012 yılında Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği'nin daveti üzerine ülkemizde Cinsel Terapi ve Evlilik Terapisinin EntegrasyonuSemineri'ni vermişti.


İLERİ DÜZEY CİNSEL TERAPİ VE EVLİLİK TERAPİSİ SEMİNERİ…

Prof. Dr. Gerald Weeks 'in ruh sağlığı profesyonelleri için kaçırılmayacak bir seminer vereceğini söyleyenCİSED Genel Başkanı Doç. Dr. Cebrail Kısa; "Ruh sağlığı profesyonelleri cinsel terapi ve evlilik terapisi tekniklerinin nasıl birlikte uygulanacağını ve terapistlerin zorlandıkları çiftlerde kullanabilecekleri çok özel teknikleri öğrenmek ve pratik uygulamalarla bilgilerini pekiştirmek için bu seminere katılabilirler. 1-2 haziran 2013′de Ankara'da yapılacak olan seminer cinsel terapi ve evlilik terapisine gönül vermiş ruh sağlığı profesyonelleri için çok eğitici ve bilgilendirici olacak. Çünkü modern eğitim kavramlarının (kişiselleştirme, uygulayarak öğrenme, ekip çalışması ve bilginin yol gösterici eşliğinde keşfi) kullanılacağı ve'duyarsam unuturum, görürsem hatırlarım ve yaparsam öğrenirim' modelinin uygulanacağı Prof. Dr. Gerald Weeks İle İleri Düzey Evlilik Terapisi ve Cinsel Terapi Semineri Türkiye Psikoterapi ve Psikoterapistler Derneği (PSİKODER) ve Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği (CİSED) tarafından önerilmekte ve akredite edilmektedir." dedi.


YILIN ÖDÜLÜ TERAPİSTİ 2. KEZ TÜRKİYE'DE!

Prof. Dr. Gerald Weeks 'in dünyanın önde gelen terapistleri arasında yer aldığını söyleyen CİSED Genel Sekreteri Psikolog Serap Güngör; "Prof.Dr. Gerald R. Weeks, Amerikan Psikoloji Derneği (American Psychological Association - APA) tarafından 2010 yılında Yılın Aile Terapisti Ödülü'ne, Amerikan Evlilik ve Aile Terapisi Derneği (American Association for Marriage and Family Therapy -AAMFT) tarafından Evlilik ve Aile Terapisi Büyük Katkı Ödülü'ne layık bulundu. Dr. Weeks Amerikan Evlilik ve Aile Terapisi Derneğinin klinik üyesidir ve Amerikan Profesyonel Psikoloji Komitesi ve Amerikan Seksoloji Komitesi'nden onaylı komite sertifikasına sahiptir. Seks, evlilik ve aile terapisi hakkında 19 tane kitabı yayınlamıştır. Ayrıca Dr. Weeks'in 'Evlilik ve Çift Terapisi - Çiftler Terapide' ve ' Evlilik Terapisi ve Cinsel Terapiyi Bütünleştirmek' adlı kitapları Pusula Yayınevi tarafından Türkçe olarak basılmıştır. Seminer Simultane Çeviri olarak yayınlanacaktır. Katılımcılara seminer sonunda Prof. Dr. Gerald R. Weeks  onaylı Katılım Belgesi verilecektir. Seminer yeri Limak Ambassadore Butik Hotel (Boğaz Sokak No:19 Kavaklıdere / Ankara)'dir." dedi.


PROF. DR. GERALD WEEKS İLE İLERİ DÜZEY EVLİLİK TERAPİSİ VE CİNSEL TERAPİ SEMİNERİ

1-2 HAZİRAN 2013 - ANKARA

https://www.facebook.com/geraldrweeks

http://www.geraldrweeks.com

Editör: TE Bilisim