Sunuculuktan, Kutlubay’ın ısrarıyla, oyunculuğa hızlı bir geçiş yapan Sadıç ilk önce Tamaya filminin dublajına girmiş oradaki başarısıyla dikkatleri çekince Kutlubay’ın son filmi Dolunay’da başrol oynamıştı.

İnanılmaz oyunculuk yeteneğiyle tüm ekip arkadaşlarını kendine hayran bırakan Zehra Sadıç için Kutlubay ‘32 filmde 327 bayan oyuncuyla çalıştım böyle bir yetenek görmedim. İlk defa bir oyuncuyla tekrarsız çekim yaptım. Korku filmi oyunculuğu çok zordur. Zehra en zor sahneleri bile tekrarsız bitirdi. İnanılmaz bir olaydı bir prova bir çekimle her sahnenin üstesinden başarıyla geldi’ dedi.

Kutlubay’ın 9 ayda vizyona girecek olan 6 filminin 4 tanesinde Zehra Sadıç başrolde oynuyor. Yeni film olan Teneke Kafalar Av Peşinde filminin hazırlıkları sürerken Sadıç’a yeni sezonda yayınlanacak 3 dizi ve 2 sinema filminden teklif geldi.

Yeni sezonda bir dizide rol almak istediğini söyleyen Sadıç ‘Bağlı olduğum Kutlubay senaryoları ve projeleri inceliyor onun uygun bulacağı projede rol alacağım’ dedi.

2014 ve 2015 yılları Zehra Sadıç’ın yılı olacak.  Arka arkaya başrol oynadığı 4 film ve bir diziyle izleyici karşısına çıkacak.

Editör: TE Bilisim