Pop müziğin başarılı ismi Zeynep Dizdar yıllardır dizi ve sinema oyunculuğu için gelen teklifleri hep reddetmesiyle biliniyordu. Fakat geleneği başarılı yönetmen Biray Dalkıran’ın son filmi “Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu” isimli filmi için bozdu. Hem de ne bozmak.

Senaryosu 3,5 yılda bilimsel aşk araştırmaları sonucu yazılan yılın en komik filminde, rol icabı elinde mikrofonuyla buzdolabından çıkan ve gündüz kuşağı programı sununan bir spikeri oynayan Zeynep Dizdar,  filmdeki rolünü çok keyifli bulduğunu, sette çok eğlendiğini ve bu kadar komik bir iş de olmasının büyük şans olduğunu söyledi. Aynı zamanda açıklamalarına; profesyonel oyuncu kadrosuyla ve ekiple sinema deneyimi yaşadığını, gülmekten sahneyi zor çektiklerini de ekledi.


Atılgan Gümüş, Tuğçe Sarıkaya, Orçun Kaptan, Serhat Özcan, Kubilay Güleçoğlu, Emre Koç, Asuman Dabak ve Recep Aktuğ’un rol aldığı “Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu” filminde konuk oyuncu olarak yer alan Zeynep Dizdar, böylece ilk sinema filmi deneyiminde hem çok eğlendi hem de filmin en komik sahnelerinden birine imza atmış oldu.

Mart sonunda seyirciyle buluşacak olan “Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu” filmi kahkaha tufanı koparacağa benziyor
Editör: TE Bilisim