Carol karakteri ile daha önce hiç görmediğimiz bir rolle karşımıza çıkacak olan oyuncu filmde evlenme teklifi ettiği kız arkadaşı tarafından terk edilen ve onu geri kazanmaya çalışan dondurmacı Ekrem’in komik planına dahil olan geçkin güzel “Carol” karakterini canlandıracak.

 

“Deli Aşk” filminde konuk oyuncu olarak yer alan Zafer Algöz’e canlandırdığı kadın karakter“Carol” için saatler süren özel bir makyaj yapıldı. Makyaj sanatçısı Derya Ergün’ün titiz çalışmasıyla usta oyuncu Algöz, Carol karakterine büründü.


 

Senaryosunu geçtiğimiz yıl Kaçma Birader filmine imza atan Murat Kaman ve Emrah Kaman Kardeşler’in yazdığı filmin yönetmenliğini Murat Kaman ve Murat Dündar üstleniyor.

 

Maraş Dondurmacısı Ekrem’in sevdiği kız Neşe’nin kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayların anlatıldığı filmin oyuncu kadrosunda; Emrah Kaman’ın yanı sıra Pelin Akil, Şafak PekdemirToygan AvanoğluNilperi ŞahinkayaBurak ÇelikGülhan Tekin gibi başarılı isimler yer alırken usta iki isim Cem Yılmaz ve Zafer Algöz de filme özel performanslarıyla konuk oluyorlar.

 

Deli Aşk Fragman: http://youtu.be/hK9-cgPAp4w

 

Filmin kamera arkası görüntüleri için:

http://youtu.be/Q5TBs6UELY4 
Editör: TE Bilisim