Yapımcılığını YSM'nin (Yayla Sanat Medya) yaptığı, başrollerinde Erkan Can, Mehmet Özgür, Tuvana Türkay, Tarık Papuççuoğlu, başta olmak üzere Ferzan Hekimoğlu, Osman Karagöz, Cem Kılıç Fırat Çöloğlu, İrfan Kangı, Turgay Tanülkü, Ebubekir Öztürk, Bilal Çatalçekiç gibi ünlü isimlerin yer aldığı ‘En Güzeli’ adlı sinema filmi 28 Ağustos’ta izleyiciyle buluşuyor.



‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisiyle adını duyuran ve sosyal medyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan genç oyuncu Osman Karagöz, ‘En Güzeli’ adlı sinema filmiyle bu kez izleyiciyi güldürmeye hazırlanıyor. Filmde çocukluk arkadaşları Şafak ve Doğan ile birlikte Antalya’daki bir otele zoraki olarak çalışmaya gelen üç kafadardan bir olan Güneş karakterine canlandıran Osman Karagöz, başarılı performansıyla dikkat çekiyor.



Yüzmeyi Bilmeyen Cankurtaran Oldu


Çalıştığı otelde kızlara hava atmak için otel sahibine ‘Ne iş olsa yaparım’ diyen Güneş, yüzme bilmediği halde cankurtaran olunca olanlar oluyor. İskeleden suya atlayan bir kıza hava atmak için peşinden çivileme denize giren Güneş,  çevredekilerin yardımıyla boğulmaktan son anda kurtuluyor.


Çekimleri İstanbul ve Antalya’da 1 ay sürede gerçekleşen komedi dalındaki filmin yönetmenliğini Mustafa Uğur Yağcıoğlu, senaristliğini ise Erkan Sezer üstleniyor.
Editör: TE Bilisim