Ünlü manken ile fotoğraf çektirmek isteyen yoğun kalabalık birbiri ile yarışırken, Şıkel kalabalık arasında kendisini yakından görmek isteyen engelli hayranı 19 yaşındaki Alper Okçuoğlu ile yakından ilgilendi. Şıkel, engelli hayranının defilesini en önden izlemesini sağlayarak jest yaptı.

M1 Merkez Adana AVM’nin 15. Yılı nedeniyle düzenlenen defilede, ünlü mankenler Çağla Şıkel, Sema Şimşek, Ebru Ürün, Sanem Balcı, Ceylan Saner, Tuğçe Sarıkaya ile birlikte 20 kişiden oluşan tüm Türkiye Güzelleri ve Best Modeller podyuma çıktı. Çağla Şıkel’in podyumda kucağında köpek ile çıkması izleyenlerden alkış aldı. Asil Çağıl Organizasyonun organize ettiği defilenin koreografisini Best Model yarışmalarının koreografını yapan Asil Çağıl yaptı. Defilenin bitiminde ise AVM’nin güvenlik görevlileri izdiham nedeniyle ünlü manken Çağla Şıkel’i arka kapıdan çıkararak aracına bindirdi.Sunuculuğunu ise Öykü Serter yaptı.

Ünlü mankenler defilede M1 Merkez AVM’de hizmet veren mağazaların ürünlerini sergiledi. Düzenlenen defilede ünlü mankenler büyük ilgi gördü. Defilenin ardından M1 Adana AVM’ nin 15. Yıl logolu pastası AVM Müdürü Yalçın Öz ve tüm modellerle birlikte kesildi. 

 

Editör: TE Bilisim