"ANNELER GÜNÜ” HEDİYESİ: SET ZİYARETİ…

Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, Star TV’nin fenomen dizisi “Ufak Tefek Cinayetler” seti önceki gün hayırlı bir ziyarete ev sahipliği yaptı.

Ay Yapım ve SensinO’nun iş birliği ile Ufak Tefek Cinayetler  setine düzenlenenve geliri TEV’e bağışlanacak özel ziyaret 15 gün önce açık arttırmaya sunuldu. SensinO web sitesi ve mobil üzerindensunulan açık arttırmaya en yüksek teklifi vererek kazanan şanslı kişi Merve üstün oldu.  

Anneler günü hediyesi olarak annesi Hatice Üstün’ü Ufak tefek cinayetler dizisi setine getiren Merve Üstün ‘Şarmaşığın gizemli havasını solumak için Ankara’dan geldik. Annem dizinin sıkı bir takipçisi. Çok mutlu oldu ‘dedi.

Gökçe Bahadır, Tülin Özen ev Bade İşçil başta olmak üzere  dizinin sevilen yıldızları ile tanışıp çekimlere misafir olan anne kız  oyuncularla  bol bol hatıra fotoğrafı da  çektirdi.

Oyuncular tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan  Merve ve Hatice Üstün Sarmaşığın gözdesi Merve’nin evinde kahve keyfi yapmayı da ihmal etmedi. Sosyal sorumluluk hedefi taşıyan Ufak tefek Cinayetler  set ziyaretietkinliğinden elde edilen gelirin yüzde 80’i Türk Eğitim Vakfın’a bağışlanacak