Gerçekleştirdiği mücevher tasarımı ve heykel sergileriyle uluslararası alanda adından söz ettiren Semra Ecer, Türkiye’deki marka çalışmasında oyuncu model Gülgökçe Korkmaz ile çalışma kararı aldı.

Model oyuncu Gülgökçe Korkmaz ile çalışmaya daha önceki referanslarının ve Türk basınında yer alan seviyeli haberlerinin etkili olduğunu söyleyen Ecer “Gülgökçe Korkmaz, bu ülkenin en başarılı yüzlerinden biri. Aynı zamanda dev bir Alman araba markasının daha önceden yüzü olması çalışmamızda etkili oldu. Takılarımı çok iyi taşıdığına inanıyorum” dedi.


Gülgökçe Korkmaz; Alemin Kralı, Arka Sokaklar, Zengin Kız Fakir Oğlan, Ayıkla Pirincin Taşını, Mutfak, Ebenizin Sekiz Günü, Osmanlı Tokadı ve Aşkın Bedeli gibi yapımlarda görev aldı. Genç model, golf oynuyor, ata biniyor, yakın dövüş sporları ile ilgileniyor ve aynı zamanda senaryo yazıyor.

New York Gilbert Albert Gallery’ de geçtiğimiz yıl düzenlediği sergisi ile büyük yankı uyandıran Semra Ecer’in kızı Ceylan Ecer de; Leonardo di Caprio, ünlü baseball oyuncusu Alexander Rodriguez ve Monica Belluci’nin Art Dealerliğini yapıyor.

Semra Ecer; dünyanın en büyük ve prestijli üç müzayede evinden biri olan Phillips de Pury'nin kurucusu Simon de Pury ile yeni bir proje geliştirdiklerinin de müjdesini verdi.

Editör: TE Bilisim