TRT 1’in Degas Film imzalı, başrollerini Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Hilmicemİntepe, Anıl Tetik, Alpay Kemal Atalan, Eslem Akar, Atakan Yılmaz, Tugay Bahşi, Arda Anarat, Kaan Altay Köprülü, İbrahim Yıldız, Hakan Salınmış ve Kadriye Kenter’in paylaştığı Tek Yürek dün akşam (07 Şubat) ilk bölümüyle ekrana geldi. Ailesi ile birlikte yeni bir başlangıca hazırlanan buz hokeyi koçu Halit (Tayanç Ayaydın)’in ve sıfırdan zirveye ulaşmayı hedefleyen gençleri ekrana getiren dizi izleyicilerden tam not aldı.



Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, kurum yöneticileri, yapım ekibi ve oyuncuların katılımıyla dün akşam Tek Yürek için izleme yemeği gerçekleştirildi. İlk bölümün heyecanını birlikte paylaşan ekip, “tek yürek” olup bölümü büyük bir dikkatle izledi.



Tek Yürek, yeni bölümüyle 14 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00’de TRT 1’de!

Künye

Yapım                          :Degas Film

Yönetmen                    : Mehmet Ada Öztekin

Yapımcı                       : Ahmet Kayımtu

Senaryo                       : Meriç Demiray – Banu Tekcan – Elif Asılkefeli

Oyuncular                 :Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Hilmicemİntepe, Anıl Tetik, Alpay Kemal Atalan,  Eslem Akar, Atakan Yılmaz, Tugay Bahşi,  Arda Anarat, Kaan Altay Köprülü, İbrahim Yıldız, Hakan Salınmış ve Kadriye Kenter